Andrew Tate: Κατηγορείται στη Ρουμανία για βιασμό και trafficking

Andrew Tate: Κατηγορείται στη Ρουμανία για βιασμό και trafficking
Andrew Tate AP Photo/Vadim Ghirda

Για βιασμό, trafficking και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών διώκεται στη Ρουμανία ο μισογύνης influencer, Andrew Tate.

Σε δίκη έστειλαν οι Ρουμάνοι εισαγγελείς τον μισογύνη influencer, Andrew Tate, ο οποίος και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής συμμορίας για σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών.

Ο αδερφός του Tate και δύο γυναίκες από τη Ρουμανία, αντιμετωπίζουν παρόμοιες κατηγορίες.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται το σύνολο των κατηγοριών που τους βαραίνουν. Οι αδελφοί Tate συνελήφθησαν για πρώτη φορά στο σπίτι τους στο Βουκουρέστι τον περασμένο Δεκέμβριο και τον Μάρτιο τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό ύστερα από απόφαση ρουμανικού δικαστηρίου.

Το κατηγορητήριο

Βάσει του κατηγορητηρίου, οι τέσσερις κατηγορούμενοι συνέστησαν εγκληματική ομάδα το 2021 για να διαπράξουν εμπορία ανθρώπων στη Ρουμανία, αλλά και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταγεγραμμένα επτά ως φερόμενα θύματα που, όπως λέει, στρατολόγησαν οι αδελφοί Tate τάζοντας… αγάπη και γάμο. Ο μισογύνης influencer κατηγορείται επίσης για τον βιασμό ενός εκ των φερόμενων ως θυμάτων, ενώ ο αδελφός του κατηγορήθηκε για υποκίνηση άλλων σε βία.

Η δίκη στο δικαστήριο του Βουκουρεστίου δεν θα ξεκινήσει άμεσα και αναμένεται να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με το BBC, o Ρουμάνος δικαστής έχει στη διάθεσή του 60 ημέρες για να μελετήσει τη δικογραφία προτού οριστεί η δίκη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα