Αγγλία: Χαμός σε μάθημα γιόγκα – Νόμιζαν ότι οι διαλογιζόμενοι ήταν θύματα δολοφονίας

Αγγλία: Χαμός σε μάθημα γιόγκα – Νόμιζαν ότι οι διαλογιζόμενοι ήταν θύματα δολοφονίας
Γιόγκα Getty Images/iStockphoto

Η αστυνομία εισέβαλε σε κατάστημα, όπου γινόταν μάθημα γιόγκα, καθώς είχε ειδοποιηθεί για πτώματα στο έδαφος, τα οποία όμως στην πραγματικότητα ήταν οι διαλογιζόμενοι.

Ένα αλησμόνητο μάθημα γιόγκα έγινε το βράδυ της Τετάρτης (06/09) κάπου στη βορειοανατολική Αγγλία, καθώς διεκόπη απότομα από την αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί από κάποιον που ανησύχησε νομίζοντας ότι βλέπει πτώματα πεσμένα στο έδαφος. Γρήγορα έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Αν ακούσατε στις 21:30 χθες το βράδυ σειρήνες της αστυνομίας στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς, μην ανησυχείτε», ανέφερε το Seascape Cafe στη σελίδα του στο Facebook.

Αυτό το καφέ, όπου διεξήχθη το μάθημα, βρίσκεται στο Παρατηρητήριο της Βόρειας Θάλασσας, στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς στη βορειοανατολική Αγγλία, ένα μέρος που φαίνεται γαλήνιο με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Αστυνομικές δυνάμεις «έσπευσαν στο Παρατηρητήριο, ένα άτομο είχε καλέσει τις αρχές για μαζική δολοφονία στο καφέ μας, αφού είδε πολλούς ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος. (…) Ήταν στην πραγματικότητα ένα μάθημα γιόγκα για διαλογισμό».

«Αγαπητό κοινό, σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι το Παρατηρητήριο προσφέρει πολλά μαθήματα γιόγκα τα βράδια. Δεν είμαστε μέρος μιας παλαβής αίρεσης ή μιας λέσχης τρελών», υπογράμμισε το καφέ στην ανάρτησή του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 20:56 το βράδυ και λόγω των ανησυχιών αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

«Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα