Ο Μπέρνι Σάντερς κατέκτησε το Twitter με το σπαθί του! Και τα γάντια του

Ο Μπέρνι Σάντερς κατέκτησε το Twitter με το σπαθί του! Και τα γάντια του
Twitter/ @mattymooch

Ο 79χρονος γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην ορκωμοσία Μπάιντεν και αναδείχθηκε ως το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Twitter. Τα memes των χρηστών που ξεχώρισαν.

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν «χάρισε» στον φωτογραφικό φακό αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές και μπόλικο υλικό για σχολιασμό στα social media. Αναμφίβολα ωστόσο εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος κατάφερε με την ενδυματολογική επιλογή – τα διάσημα πλέον χρωματιστά, πλεκτά γάντια του και το σκούρο χακί μπουφάν (αντί κοστουμιού) – να σκορπίσει το γέλιο σε όλους τους χρήστες που αυτές τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας επιζητούν όσο τίποτα άλλο την ξεγνοιασιά.

Ο ίδιος μάλιστα δέχτηκε με χαρά και απλότητα να σχολιάσει την επιλογή του: “Ξέρετε, στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Κάτι ξέρουμε από κρύο. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά. Και αυτό έκανα” ανέφερε σε δηλώσεις του στο CBS NEWS. Η σύζυγός του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποκάλυψε όμως ότι το μπουφάν ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από τον γιο τους: «Ένα μπουφάν του Βερμόντ, γάντια του Βερμόντ, χιούμορ του Βερμόντ», είπε η Τζέιν Ο’Μίρα Σάντερς.

Ο 79χρονος Σάντερς, πρώην αντίπαλος του Μπάιντεν στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, έγινε όπως ήταν αναμενόμενο το απόλυτο «μιμίδιο» (meme) το τελευταίο 48ωρο. «Ο Μπέρνι πήγε στην ορκωμοσία γιατί ήταν στο δρόμο του για το φαρμακείο», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ οι περισσότεροι άδραξαν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τον Σάντερς… παντου: Από τον Σιδηρούν Θρόνο του Game of Thrones στο παγκάκι του Φόρεστ Γκαμπ, μέχρι το Millenium Falcon και το θεωρείο των παππούδων στο Muppet Show…

Το News 24/7 συγκέντρωσε μερικά από τα καλύτερα memes και σας τα παρουσιάζει:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα