Αποτροπιασμός στην Καλιφόρνια: Δηλητηρίαζε άστεγους και τους βιντεοσκοπούσε

Αποτροπιασμός στην Καλιφόρνια: Δηλητηρίαζε άστεγους και τους βιντεοσκοπούσε
Άστεγοι στην Καλιφόρνια AP

Άνδρας στην Καλιφόρνια κατηγορείται πως δηλητηρίασε οκτώ άστεγους δίνοντάς τους μία ουσία γνωστή και ως "διπλάσια" σε ποσότητα από το σπρέι πιπεριού. Ο πόνος τους καταγράφηκε έτσι ώστε να μπορεί να το ζει ξανά και ξανά.

Ένα απίστευτο περιστατικό από την Καλιφόρνια έφτασε στη δημοσιότητα. Ένας 38χρονος άνδρας ονόματι Γουίλιαμ Ρόμπερτ Κέιμπλ, φέρεται να έδωσε τουλάχιστον σε 8 άστεγους φαγητό “βουτηγμένο” με δηλητήριο, ενώ στη συνέχεια τους βιντεοσκοπούσε.

Σύμφωνα με το BBC, πολλά από τα θύματα νοσηλεύτηκαν. Οι αρχές πιστεύουν πως ο δράστης θα μπορούσε να έχει βάλει στόχο και άλλους άστεγους.

Ο Κέιμπλ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 19 χρόνια εάν καταδικαστεί.

“Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έπεσαν θύματά του επειδή είναι σε ευάλωτη θέση”, δήλωσε ο πληρεξούσιος του Orange County, Τοντ Σπάιτζερ.

“Έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και δηλητηριάστηκαν ως μέρος μιας διεστραμμένης μορφής ψυχαγωγίας. Ο πόνος τους καταγράφηκε έτσι ώστε να μπορεί να το ζει ο θύτης ξανά και ξανά”, συμπλήρωσε.

Τα θύματα όταν έφαγαν το φαγητό, παρουσίασαν συμπτώματα τύπου κρίσης, είχαν δύσπνοια και εμετό, ανέφερε ο Επαρχιακός Εισαγγελέας.

Ο Γουίλιαμ Κέιμπλ, που αυτή τη στιγμή κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων, συνελήφθη τον περασμένο μήνα και αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες δηλητηρίασης, καθώς και επιπλέον κατηγορίες επειδή ένα από τα θύματα ήταν ηλικιωμένος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα