Το ξέσπασμα Κούρδισσας μάνας κατά Αμερικανών: "Πόσα παιδιά θα θάψουμε ακόμα για να κάνετε κάτι;"

Το ξέσπασμα Κούρδισσας μάνας κατά Αμερικανών: "Πόσα παιδιά θα θάψουμε ακόμα για να κάνετε κάτι;"

Οι Κούρδοι βρίσκονται κοντά στο όριο της απόγνωσης. Δείτε σ' ένα συγκλονιστικό βίντεο τι λέει Κούρδισσα μάνα στους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο Κομπάνι.

Η απόγνωση που φέρνει ένας φανερά άνισος πόλεμος, το αίσθημα της αδικίας, η μεγάλη αγωνία για το μέλλον, για την επιβίωση...

Ολα αυτά συμπυκνώνονται στο ξέσπασμα Κούρδισσας μάνας εναντίον Αμερικανών στρατιωτικών στο Κομπάνι της Συρίας, σε video που κάνει εδώ και αρκετές ώρες το γύρο του twitter.

ADVERTISING

Η γυναίκα αυτή έχει πολύ λογικές απορίες αλλά και μία αγανάκτηση που την εκφράζει μιλώντας στη γλώσσα της, την ώρα που ο κλοιός των Τούρκων γύρω από το Κομπάνι στενεύει.

"Τα παιδιά μας είναι ορφανά τώρα. Προστατεύαμε την πόλη μας πέντε χρόνια. Εσείς γιατί είστε εδώ; Τι κάνετε εδώ; Καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι η γη μας. Οι Τούρκοι μας δολοφονούν. Μέχρι πότε θα επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό;" φωνάζει αρχικά.

Με τη φωνή να σπάει συνεχίζει: "Καλύτερα να μας αφήσετε μόνους αν πραγματικά δεν θέλετε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο. Εμείς μέχρι πότε θα ζούμε έτσι; Θα πρέπει να δολοφονήσουν και τα παιδιά μας για να κάνετε, επιτέλους, κάτι; Και ποιος είναι ο Ερντογάν που μας επιτίθεται; Αυτή η γη είναι δική μας, όχι του Ερντογάν. Πόσα παιδιά θα θάψουμε ακόμα; Πόσο θα μας λέτε να περιμένουμε;"

Απαντήσεις δεν ήρθαν ποτέ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συρία, Τουρκία, Εισβολή στη Συρία, Κούρδοι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Τουρκία απαντά για τον βομβαρδισμό: Δεν στοχοθετήσαμε την αμερικανική μονάδα

Γκάφα ολκής των Τούρκων: Βομβάρδισαν δίπλα στην αμερικανική βάση ειδικών δυνάμεων στο Κομπάνι

Εισβολή στην Συρία: Αλλοι 10 Τούρκοι άμαχοι νεκροί στη νοτιοανατολική Τουρκία

SHARE:

24Media Network