Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του Prince;

default image

Το περιστατικό που συνέβη λίγες μέρες πριν το θάνατό του φουντώνει τα σενάρια για τα αίτια του θανάτου του, με τους θαυμαστές του μεγάλου αστέρα της ποπ να μην μπορούν να το πιστέψουν

Άλλον ένα θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενδέχεται να θρηνήσει η παγκόσμια μουσική βιομηχανία καθώς μια μέρα μετά το θάνατο του σταρ της ποπ Prince διάφορα τέτοια σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάροντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Με τα ακριβή αίτια του θανάτου να παραμένουν ακόμη άγνωστα καθώς οι αρχές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για αυτά η υπόθεση του θανάτου του 57χρονου αστέρα που βρέθηκε χθες νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλης του στη Μινεσότα από διασώστες παίρνει σήμερα νέα τροπή.

 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, έξι μέρες πριν το θάνατο του και ενώ επέστρεφε από συναυλία στην Ατλάντα το αεροπλάνο που τον μετέφερε πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ιλινίος προκειμένου ο Prince να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αρχικά, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του μίλησαν για γρίπη, από την οποία ο Prince δεν είχε αναρρώσει πλήρως.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως λένε πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αναγκαστική προσγείωση 48 λεπτά πριν τον τελικό προορισμό. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα, πηγαίνουν ακόμη πιο πέρα αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί χορήγησαν στον Prince ένεση η οποία δίνεται μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail οι γιατροί συνέστησαν στον Prince να παραμείνει για νοσηλεία και να παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη καθώς το νοσοκομείο δεν ικανοποίησε το αίτημα του για ιδιωτικό δωμάτιο και έτσι αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ ακόμη δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Επίσης, ακόμη μια αναφορά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Prince εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε φαρμακείο με όσους τον είδαν να αναφέρουν πως ήταν “αδύναμος και νευρικός”. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί πήγε ο ίδιος ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε μέσα στην εβδομάδα.

Και ενώ εμφανίζονται αυτά τα σενάρια η θλίψη για το χαμό του είναι τεράστια με τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να μην μπορούν να πιστέψουν τι ακριβώς συνέβη. Δεκάδες είναι εκείνοι που συρρέουν έξω από το σπίτι του στη Μινεσότα αφήνοντας λίγα λουλούδια, ένα τρυφερό σημείωμα και κάποιο αντικείμενο συναισθηματικής αξίας θέλοντας να τιμήσουν έτσι τον μεγάλο καλλιτέχνη της ποπ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα