Από μαφιόζος, επιτυχημένος εστιάτορας

Από μαφιόζος, επιτυχημένος εστιάτορας

Βγαλμένη από ταινία η ιστορία του Angelo Lutz. Ο μετανοημένος μαφιόζος, άνοιξε εστιατόριο με έμπνευσή από το "σκληρό" παρελθόν του (Pic)

Όταν o Angelo Lutz δικαζόταν για εκβιασμό αρνούνταν την ύπαρξη της μαφίας. Σήμερα, χρησιμοποιεί το παρελθόν του στο οργανωμένο έγκλημα για να μετατρέψει το εστιατόριό του σε απόλυτη επιτυχία

Σήμερα ο πρώην μαφιόζος χρησιμοποιεί το παρελθόν του στο οργανωμένο έγκλημα για να μετατρέψει το εστιατόριό του σε απόλυτη επιτυχία.

Από την επιγραφή, που παραπέμπει στο "Νονό", μέχρι μία τοιχογραφία που τον τοποθετεί κάτω από το βλέμμα του ήρωα της ταινίας, ανάμεσα στον πραγματικό μαφιόζο John Gotti και τον φανταστικό Τόνι Σοπράνο, ο -Fat Ange-"Χοντρός Αντζ" όπως είναι γνωστός στους παλιούς... συναδέλφους του, δεν κάνει προσπάθεια για να κρύψει την παράνομη δράση του παρελθόντος.

Από μαφιόζος, επιτυχημένος εστιάτορας
AP2013

Το σκηνικό είναι παρόμοιο. Για παράδειγμα όπλα 9 χιλιοστών που έχουν μετατραπεί σε λάμπες, μέχρι την πόρτα για την τουαλέτα που αποτελεί "σκίτσο" νεκρού.

Ακόμα και το μενού είναι προσαρμοσμένο κατάλληλα, αφού κάποιες βραδιές σερβίρει τη "χοιρινή μπριζόλα του Τζόι", ένα... φόρο τιμής στον  Skinny Joey " Merlino, το διαβόητο αφεντικό της μαφίας στη Philadelphia.

Από μαφιόζος, επιτυχημένος εστιάτορας

Ο Lutz διηγείται ιστορίες από τα παλιά στους πελάτες του. "Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου γκάνγκστερ. Δεν υπήρξα. Η κυβέρνηση μου απέδωσε αυτό το χαρακτηρισμό και με αντιμετώπισε σαν σύνδεσμο με τη μαφία".

Το 2001 είχε καταδικαστεί μαζί με άλλους έξι μαφιόζους. Μετά τη δίκη αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Από τότε  δεν σταματούσε να μιλάει στα μέσα.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Lutz ήταν υπεύθυνος για τα στοιχήματα και τη συλλογή των οφειλομένων για λογαριασμό της Μαφίας. Αν και δεν ήταν βίαιος, καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια φυλάκιση, αλλά "γλίτωσε" ένα χρόνο στην έφεση.

Για την ανακαίνιση του χώρου επένδυσε 100 χιλιάδες δολάρια. 

Πηγή: nydailynews

SHARE:

24Media Network