Η παρουσίαση του νέου Iphone από το Apple Park

Η παρουσίαση του νέου Iphone από το Apple Park

Μαζί με την παρουσίαση του νέου Iphone, η Αpple ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό το Steve Jobs Theater

Για πρώτη φορά η παρουσίαση του νέου Iphone έχει διπλό ενδιαφέρον καθώς πέρα από τα χαρακτηριστικά του ίδιου του smartphone όλοι αναμένουν να δουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του Apple Park, του ολοκαίνουργιου και υπερσύγχρονου νέου χώρου που στεγάζει τα γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού.

Το νέο συγκρότημα βρίσκεται στην κοιλάδα Santa Clara στο Σαν Φρανσίσκο, μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 ανθρώπους και πέρα από τα γραφεία των εργαζομένων εκεί θα στεγάζεται κέντρο επισκεπτών, καφετέρια, ένα Apple Store, ένα Fitness center για τους εργαζόμενους, ερευνητικές εγκαταστάσεις, πανεπιστημιούπολη,  καθώς και ένα αμφιθέατρο 1000 θέσεων που ονομάζεται Steve Jobs Theater προς τιμήν του ιδρυτή της εταιρείας. Εκεί θα γίνει η παρουσίαση για πρώτη φορά του νέου Iphone.

Ακόμη, το Apple Park θα περιβάλλεται από γρασίδι και ανθεκτικά δέντρα ενώ όλη η εγκατάσταση θα ηλεκτροδοτείται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών πάνελ συνολικής ισχύος 17 MW. Το κτήριο επίσης δεν έχει ανάγκη από ψύξη και θέρμανση για 9 μήνες το χρόνο καθώς χρησιμοποιεί πρωτοποριακό  φυσικό εξαερισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όλα όσα ξέρουμε για το νέο iPhone

Φρενίτιδα για το νέο iPhone

SHARE:

24Media Network