Αστυνομική επιχείρηση σε εβραϊκό σχολείο στη Ζυρίχη

Αστυνομική επιχείρηση σε εβραϊκό σχολείο στη Ζυρίχη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Ζυρίχη, όπου ύποπτο όχημα εντοπίστηκε πλησίον εβραϊκού σχολείου της περιοχής. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια εγκληματική ενέργεια, επισημαίνουν οι αρχές

Η αστυνομία της Ζυρίχης ανακοίνωσε σήμερα ότι ο εντοπισμός ενός ύποπτου αυτοκινήτου χθες κοντά σε ένα εβραϊκό σχολείο οδήγησε σήμερα στην επέμβαση μιας δύναμής της, αλλά σημείωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική δράση.

Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι εστάλη μια δύναμή της σε εβραϊκό σχολείο στη Ζυρίχη, ενώ η ελβετική εφημερίδα 20 Minuten είχε διευκρινίσει στην ιστοσελίδα της ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το εβραϊκό αυτό σχολείο στη Schoentalstrasse στο κέντρο της Ζυρίχης, στην οποία ζει μια αρκετά μεγάλη εβραϊκή κοινότητα.

"Ένα εβραϊκό σχολείο στην Schoentalstrasse μας ενημέρωσε χθες το βράδυ για την παρουσία ενός ύποπτου οχήματος, το οποίο πέρασε από το σχολείο αρκετές φορές. Ένας άγνωστος είχε επίσης εκδηλώσει μια ύποπτη συμπεριφορά κοντά στο σχολείο χθες το απόγευμα", προσθέτει σήμερα η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωσή της.

"Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια εγκληματική δράση", προσθέτει η αστυνομία στην σημερινή ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει επίσης ότι ένας δρόμος τον οποίο έχει κλείσει θα ξαναδοθεί πιθανώς στην κυκλοφορία εντός των επόμενων ωρών.

Ελήφθησαν επίσης περαιτέρω μέτρα ασφαλείας σε συμφωνία με τη διεύθυνση του σχολείου, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network