Αθλητική ρεπόρτερ δέχεται σεξιστική επίθεση στον αέρα και ο δράστης χάνει τη δουλειά του!

Αθλητική ρεπόρτερ δέχεται σεξιστική επίθεση στον αέρα και ο δράστης χάνει τη δουλειά του!

Οι σεξιστικές επιθέσεις στα γήπεδα εναντίον γυναικών ρεπόρτερ, είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλο τον πλανήτη. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, αποδόθηκε δικαιοσύνη. Δείτε το περιστατικό (Vids)

Όταν ένας οπαδός της καναδέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας Toronto FC άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε γυναίκα ρεπόρτερ τηλεοπτικού δικτύου που ήταν "στον αέρα", ένας άλλος εμφανίστηκε στο βίντεο, συνέχισε τη σεξιστική επίθεση και έχασε τη δουλειά του.

Η ρεπόρτερ του δικτύου citynews του Καναδά, Shauna Hunt, έδωσε τη δική της μάχη απέναντι σε εκείνους που της προσέβαλαν, αντί να αγνοήσει το περιστατικό και στο τέλος δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Δικαιώθηκε γιατί αφενός το περιστατικό κυκλοφόρησε σε όλο τον πλανήτη και αφετέρου ο "δράστης", τιμωρήθηκε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

"Το να μου μιλάς έτσι είναι αηδιαστικό, υποβιβάζει τις γυναίκες. Το ζω κάθε μέρα, δέκα φορές τη μέρα από αγενείς άνδρες σαν εσένα", είπε η Hunt σε έναν εκ των τύπων που της επιτέθηκαν, διακόπτοντας το προγραμματισμένο ρεπορτάζ της με συνεντεύξεις οπαδών πριν την έναρξη του αγώνα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας.

H απάντηση που δέχεται από άλλον οπαδό, ήταν, "είσαι τυχερή γιατί έχεις έναν δονητή στο αυτί σου τώρα".

Το αρχικό περιστατικό:

Και η συνέντευξη της που εξηγεί την αντίδραση της:

Η εταιρεία Hydro One που εδρεύει στο Οντάριο, αποφάσισε να απολύσει τον Shawn Simoes, που παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πως είναι ζωντανά στην τηλεόραση, συνέχισε τα σχόλια του.

Σημειώνεται πως η φράση #FHRITP (f...ck her right in the p...) έχει γίνει social media trend για κάθε φορά που κάποιος επιτίθεται σεξιστικά σε κάποια γυναίκα ρεπόρτερ.

SHARE:

24Media Network