Αυτή η χώρα δίνει μια εβδομάδα χωρίς μαθήματα στους φοιτητές για να “ερωτευτούν”

Αυτή η χώρα δίνει μια εβδομάδα χωρίς μαθήματα στους φοιτητές για να “ερωτευτούν”
Ζευγάρι (φωτογραφία αρχείου) iStock

Φοιτητές ορισμένων κολεγίων έλαβαν μια εβδομάδα διακοπών για να απολαύσουν την φύση και να έρθουν σε επαφή με την καρδιά τους.

Ορισμένα κολέγια στην Κίνα δίνουν ελεύθερο χρόνο στους φοιτητές, χωρίς μαθήματα, για να “απολαύσουν την αγάπη“, καθώς το ποσοστό γεννήσεων της χώρας έχει σημειώσει απότομη πτώση τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, τα κολέγια θα παραμείνουν κλειστά από την 1η έως τις 7 Απριλίου. Το διάλειμμα είναι μια επέκταση της μονοήμερης εθνικής εορτής της Κίνας που είναι γνωστή ως φεστιβάλ Qingming.

«Το κολέγιο εφαρμόζει το σύστημα των ανοιξιάτικων διακοπών με την ελπίδα ότι οι μαθητές μπορούν να μάθουν να αγαπούν τη φύση, να αγαπούν τη ζωή και να απολαμβάνουν την αγάπη», δήλωσε ο Liang Guohui, αναπληρωτής κοσμήτορας του Mianyang Aviation Vocational College.

«Βγείτε έξω από την πανεπιστημιούπολη, ελάτε σε επαφή με τη φύση και με την καρδιά σας, νιώστε την ομορφιά της άνοιξης» ανέφερε το κολέγιο στην ανακοίνωσή του.

Τα κολέγια που συμμετέχουν σε αυτή την ελέυθερη εβδομάδα είναι επαγγελματικές σχολές για θέσεις εργασίας στον κλάδο των αερομεταφορών.

Η ανακοίνωση των κολεγίων ήρθε εν μέσω προσπάθειας της Κίνας να ενισχύσει ποσοστά γεννήσεων και γάμου, τα οποία έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα