Back to the Future: “Ταξίδι στο παρελθόν” για τον Μάικλ Τζ. Φοξ και τον Κρίστοφερ Λόιντ 37 χρόνια μετά την ταινία

Back to the Future: “Ταξίδι στο παρελθόν” για τον Μάικλ Τζ. Φοξ και τον Κρίστοφερ Λόιντ 37 χρόνια μετά την ταινία
Ο Christopher Lloyd και ο Michael J. Fox Instagram@mrchristopherlloyd

Το reunion ανάμεσα στον Μάικλ Τζ. Φοξ και τον Κρίστοφερ Λόιντ, τους πρωταγωνιστές της ταινίας "Επιστροφή στο Μέλλον", στην Comic Con της Νέας Υόρκης, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού στους απανταχού fan.

Συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσαν στους θαυμαστές της ταινίας “Επιστροφή στο Μέλλον” (Back to the Future) τα βίντεο και τα στιγμιότυπα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από την επανένωση μεταξύ των πρωταγωνιστών, Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ, οι οποίοι συναντήθηκαν ξανά μετά από 37 χρόνια στην Comic Con της Νέας Υόρκης.

Το δίδυμο εμφανώς συγκινημένο ανέβηκε στη σκηνή και το κοινό τους υποδέχθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα, όταν ο Fox αγκάλιασε τον Λόιντ, με το βίντεο του reunion να έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές στο Twitter.

Ο 83χρονος Λόιντ δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία του με τον Fox στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: “Τις λατρεύω αυτές τις στιγμές! Ευχαριστώ την Comic Con, τον αγαπητό μου φίλο Μάικλ Τζ. Φοξ, και κυρίως όλους εσάς τους υπέροχους θαυμαστές που εμφανίζονται χρόνο με τον χρόνο. Όλα αυτά είναι εξαιτίας σας”.

Σημειώνεται ότι ο Φοξ, όπως αναφέρει το CNN, πρόκειται να τιμηθεί από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στα φετινά Governors Awards για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο και τις προσπάθειές του να βοηθήσει στη θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον. Συγκεκριμένα, πρόκειται να λάβει το ανθρωπιστικό βραβείο Jean Hersholt της Ακαδημίας στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου.

Ο 61χρονος σταρ, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο το 1991 σε ηλικία 29 ετών, ίδρυσε το “Ίδρυμα Michael J. Fox” για την Έρευνα του Πάρκινσον το 2000.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα