Νέο παραλήρημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: εντοπίστηκε ξυπόλητη και τυλιγμένη με μια κουβέρτα

Διαβάζεται σε 3'
Νέο παραλήρημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: εντοπίστηκε ξυπόλητη και τυλιγμένη με μια κουβέρτα
Το ντοκουμέντο του backgrid που αναπαρήγαγαν όλα τα media στις ΗΠΑ. ΥouTube

Αμερικανικά media αποκάλυψαν νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε. Ακολούθησε παραλήρημα.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/5, ημέρα που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εθεάθη να αποχωρεί από πασίγνωστο ξενοδοχείο του West Hollywood σε κακή κατάσταση.

Ήταν τυλιγμένη με μια κουβέρτα, φορούσε ένα σορτσάκι, χωρίς t-shirt, κρατούσε ένα μαξιλάρι στα χέρια και δεν φορούσε παπούτσια. Στο χώρο είχε κληθεί ασθενόφορο, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί αν αφίχθη για την πριγκίπισσα της pop που αποχώρησε με τους ανθρώπους της ασφάλειας της -αφότου είχε μια συζήτηση με το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Πελάτες του ξενοδοχείου είπαν στο TMZ πως η Σπίαρς είχε έναν έντονο τσακωμό με τον νυν σύντροφο της, Πολ Σολίζ. Η ένταση ήταν τέτοια που κάποιος τηλεφώνησε στην αστυνομία για παρενόχληση και απειλές κατά του προσωπικού και επισκεπτών του ξενοδοχείου. Ενημέρωσαν και ότι όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο δωμάτιο του, ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε στο σημείο που έγινε φυσική μάχη κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε η γυναίκα που έδειχνε «να έχει πάθει νευρικό κλονισμό».

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες είπε στο ΕΤ ότι η αστυνομία έλαβε κλήση στις 00.42 για παροχή βοήθειας σε μια τραυματισμένη ενήλικη γυναίκα. Ο καλών δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως δεν υπήρχαν πληροφορίες για το αν το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε ιατρική βοήθεια. Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν πως αποχώρησε στις 01.17 χωρίς ασθενή.

Λίγες ώρες μετά η 42χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία ενός άνδρα σε παραλία που δημιούργησε τεχνητή νοημοσύνη. Ήταν η προσπάθεια της να πείσει πως ο φακός δεν απαθανάτισε την ίδια στο ξενοδοχείο.

Instagram

 «Θα εκτιμούσα να καταλάβουν οι άνθρωποι πως κάθε μέρα γίνομαι και πιο δυνατή. Η αλήθεια δεν βολεύει, οπότε μπορεί κάποιος να μου μάθει πώς να λέω ψέματα; Επιτέλους, φτάνω στην καλύτερη μου φάση και ελπίζω αυτό να κάνετε κι εσείς. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι μια νέα οδοντόβουρτσα. Και έναν εσπρέσο. Δεν είμαι σίγουρη γιατί νιώθω την ανάγκη να τα μοιραστώ όλα αυτά. Υποθέτω ότι επειδή είμαι γυναίκα που έχει περίοδο, οπότε έχω γίνει bitchy. Σκ…».

Το συγκεκριμένο ποστ διεγράφη γρήγορα, με την Σπίαρς να αναρτά τον πρησμένο αστράγαλο της με την πληροφορία ότι έπαθε διάστρεμμα «χθες το βράδυ, όταν πλήρωμα ασθενοφόρου εμφανίστηκε παράνομα στην πόρτα μου. Δεν μπήκε στο δωμάτιο μου μεν, αλλά νιώθω παρενοχλημένη. Μετακομίζω στη Βοστώνη. Peace».

Τη ρώτησαν πώς χτύπησε και κατηγόρησε τη μητέρα της, Lynne Spears.

«Έκανα ένα άλμα στο σαλόνι του δωματίου και έπεσα. Ντροπιάστηκα! Ξέρω πως ενεπλάκη η μητέρα μου. Δεν της έχω μιλήσει εδώ και έξι μήνες και μου τηλεφώνησε μόλις χτύπησα -πριν βγουν προς τα έξω τα νέα. Μου την ‘έστησε’ όπως έκανε παλαιότερα. Εύχομαι να είχα παππούδες. Δεν την αντέχω!».

Δεν πέρασαν πολλές ώρες πριν αναρτήσει αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα