Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ κατηγορείται για βιασμό ανήλικου κοριτσιού με αυτισμό

Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ κατηγορείται για βιασμό ανήλικου κοριτσιού με αυτισμό
Νικ Κάρτερ AP

Μια κοπέλα με αυτισμό στις ΗΠΑ, καταγγέλλει τον γνωστό τραγουδιστή των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ για βιασμό. Σύμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός σημειώθηκε το 2001, όταν η ίδια ήταν 17 ετών.

Ο Νικ Κάρτερ (Nick Carter) κατηγορείται ότι βίασε ένα ανήλικο κορίτσι το 2001, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε από το φερόμενο θύμα και τους δικηγόρους της, την Πέμπτη.

Η Shannon Ruth, όπως αναφέρει το Pagesix, ισχυρίστηκε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook ότι όταν ήταν μόλις 17 ετών όταν το μέλος των Backstreet Boys της επιτέθηκε σεξουαλικά.

“Τα τελευταία 21 χρόνια ήταν γεμάτα πόνο, σύγχυση, απογοήτευση, ντροπή και αυτοτραυματισμό που είναι άμεσο αποτέλεσμα του βιασμού του Νικ Κάρτερ”, είπε το 39χρονο πλέον θύμα.

“Αν και είμαι άτομο με αυτισμό και ζω με εγκεφαλική παράλυση, πιστεύω ότι τίποτα δεν με επηρέασε περισσότερο ή είχε πιο μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου από αυτό που μου έκανε ο Νικ Κάρτερ».

Η Ρουθ στη συνέχεια δήλωσε πως: “Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι με αποκαλούσε «καθυστερημένη», με άρπαξε και μου άφησε μελανιές στο χέρι μου. Ο Κάρτερ προσπάθησε να με τρομάξει για να μείνω στη σιωπή, ήταν απειλητικός”.

Η Ρουθ σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δίσταζε να μιλήσει γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να μπει φυλακή αν έλεγε σε κάποιον τι φέρεται να συνέβη. Ωστόσο, είπε ότι το κίνητρό της τώρα ήταν να σταματήσει τον Νικ Κάρτερ από το να “κάνει κάτι παρόμοιο σε περισσότερους εφήβους και γυναίκες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα