Χάος σε πτήση στις ΗΠΑ: Έδεσαν γυναίκα σε κάθισμα με ταινία – Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα

Χάος σε πτήση στις ΗΠΑ: Έδεσαν γυναίκα σε κάθισμα με ταινία – Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα
Η γυναίκα δεμένη με ταινία σε πτήση της American Airlines Tiktok

Γυναίκα σε εσωτερική πτήση των ΗΠΑ, κατέληξε δεμένη με ταινία σε κάθισμα αφότου επιτέθηκε στο πλήρωμα και επιχείρησε να ανοίξει πόρτα του αεροπλάνου.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες σε εσωτερική πτήση των ΗΠΑ της American Airlines, με μια γυναίκα να καταλήγει δεμένη με ταινία σε κάθισμα του αεροπλάνου, καθώς φέρεται να επιτέθηκε στο πλήρωμα και να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ αυτό ήταν στον αέρα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει την γυναίκα με ταινία στο στόμα ενώ τα χέρια και το σώμα της είναι δεμένα στο κάθισμα. Σύμφωνα με τον χρήστη του TikTok, που δημοσιοποίησε το βίντεο, η διάρκειας δύο ωρών πτήση από το Ντάλας στο Φορτ Γουόρθ είχε σχεδόν τρεις ώρες καθυστέρηση. Μία ώρα αφότου αναχώρησε, προκλήθηκε χάος. Οι αεροσυνοδοί άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν στον διάδρομο και να κλειδώνουν τις τουαλέτες. Ο πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να μείνουν στις θέσεις τους και ακούγονταν κραυγές.

Αεροσυνοδός φέρεται να είπε σε επιβάτες ότι μια γυναίκα ήθελε να κατέβει από το αεροπλάνο και άρχισε να χτυπάει μια πόρτα για να βγει. Προκειμένου να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα την έδεσαν με ταινία σε κάθισμα.

Η American Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας στην New York Post ότι η γυναίκα δάγκωσε αεροσυνοδό. Αμέσως μετά την προσγείωση, η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα