Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2018: 'Παγωμένο' το ενδιαφέρον του κοινού για τα εισιτήρια

Tatyana Mcfadden of United States competes during the cross country women's 5km, sitting event at the 2014 Winter Paralympic, Sunday, March 16, 2014, in Krasnaya Polyana, Russia. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)
Tatyana Mcfadden of United States competes during the cross country women's 5km, sitting event at the 2014 Winter Paralympic, Sunday, March 16, 2014, in Krasnaya Polyana, Russia. (AP Photo/Dmitry Lovetsky) AP

Ανησυχία στους Νοτιοκορεάτες διοργανωτές προκαλεί το γεγονός ότι το κοινό μοιάζει παγερά αδιάφορο απέναντι στη διοργάνωση, λίγους μόλις μήνες πριν από την έναρξη των Αγώνων

Μόλις 457 εισιτήρια, από τα 223.353 που έχουν διατεθεί προς πώληση, έχουν μέχρι στιγμής πουληθεί , τέσσερις μήνες πριν από την έναρξη των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κόρεας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας της χώρας.

Η κατάσταση δεν φαίνεται καλύτερη ούτε για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής πουληθεί μόλις το ένα τέταρτο από τα 1,06 εκατ. εισιτήρια που έχουν διατεθεί.

Οπως αποκάλυψε το μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζο Σέουνγκ-Λι, κατά μέσο όρο το ποσοστό των εισιτηρίων που έχουν ήδη αγοραστεί για τη διοργάνωση του Μαρτίου ανέρχεται στο 0,2% επί των διαθέσιμων εισιτηρίων.

Σε ορισμένα αθλήματα ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί είναι εξαιρετικά χαμηλός. "Χρυσό μετάλλιο" στην αδιαφορία του κοινού κερδίζει το κέρλινγκ με αναπηρικό αμαξίδιο, όπου έχουν πουληθεί έως τώρα μόνο 37 από τα 40.071 εισιτήρια.

Ακόμη και η Τελετή Έναρξης καταγράφει εξαιρετικά χαμηλούς δείκτες πώλησης εισιτηρίων (μόλις 0,95%), παρά το γεγονός ότι είναι μακράν το γεγονός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιοαφέρον του κοινού. Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί μόλις 191 από τα 20.032 διαθέσιμα εισιτήρια.

ΦΩΤΟ: AP Photo/Dmitry Lovetsky

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκίνηση κατά την επίσημη τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

SHARE:

24Media Network