Χιλή: Βίντεο μαρτυρά την ομαδική σεξουαλική κακοποίηση κοπέλας από άνδρες της Αστυνομίας

Στιγμιότυπο από το βίντεο

Βίντεο που σοκάρει από τους δρόμους της Χιλής ήρθε στη δημοσιότητα. Το ντοκουμέντο κατέγραψε πέντε άνδρες της αστυνομίας να κακοποιούν σεξουαλικά μία κοπέλα.

Ο χιλιανός λαός και κυρίως η νεολαία, εξακολουθεί να δίνει καθημερινά ραντεβού στους δρόμους επί σχεδόν ένα μήνα, παλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί στην αναταραχή στη χώρα της Λατινικής Αμερικής από τη 18η Οκτωβρίου.

ADVERTISING

Ήδη από τις πρώτες ημέρες σημειώθηκαν περιστατικά κατά τα οποία άνδρες της αστυνομίας έκαναν εκτεταμένη χρήση βίας εις βάρος του λαού προχωρώντας σε χρήση πραγματικών σφαιρών, βασανιστηρίων, απαγορεύσεων κυκλοφορίας, ενώ βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν αστυνομικούς να πατάνε με τις μηχανές τους κυριολεκτικά πάνω σε σώματα διαδηλωτών.

Άλλο ένα περιστατικό απίστευτης βιαιότητας σημειώθηκε στους δρόμους της Χιλής.

Πρωταγωνίστρια ήταν μία κοπέλα, η οποία όπως κατέγραψε και βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από πέντε αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο υπουργός εσωτερικών της κυβέρνησης Πινιέρα, Gonzalo Blumel, απέκλεισε την απόλυση του γενικού διευθυντή αστυνομικών Mario Rozas, τονίζοντας ότι "πρέπει να αφήσετε τα όργανα να εργαστούν"!

Βίντεο από τους δρόμους της πόλης Rancagua, στην Κεντρική Χιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χιλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χιλή: Η αστυνομία εμπόδισε νοσοκόμους να βοηθήσουν διαδηλωτή- Πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Χιλή - Εκδικητικό πρόσωπο της αστυνομίας: Πατάνε διαδηλωτή με μηχανές

Χάος στη Χιλή: Δύο ακόμη νεκροί από τις συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές

Χιλή: Αμερικανός πυροβόλησε τρεις φορές διαδηλωτή

SHARE:

24Media Network