Χλευασμό προκάλεσε η "βόμβα" του Τραμπ για τον Μπαράκ Ομπάμα

Χλευασμό προκάλεσε η "βόμβα" του Τραμπ για τον Μπαράκ Ομπάμα

Διαβάστε τους λόγους που προκάλεσε χλευασμό σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα η "βόμβα" Τράμπ προς τον Ομπάμα.

Τον χλευασμό των πολιτικών σχολιαστών ολόκληρου του πολιτικού φάσματος προκάλεσε η πολυδιαφημισμένη "βόμβα" κατά του Μπαράκ Ομπάμα που επρόκειτο να πυροδοτήσει χθες ο Ντόναλντ Τραμπ, μεγιστάνας της αγοράς ακινήτων, τηλεοπτικός σόουμαν και αδρός υποστηρικτής του Μιτ Ρόμνεϊ.

Εκατοντάδες συνέρρευσαν στο Twitter την ώρα που είχε ανακοινωθεί η "σημαντική ανακοίνωση" , για να δουν, τελικά και προς απογοήτευσή τους, βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμευόταν να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αν ο Μπαράκ Ομπάμα έδινε στη δημοσιότητα τα προσωπικά του επίσημα έγγραφα, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια μία εμμονή στην αναζήτηση στοιχείων που θα αποδεικνύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος.

Επειτα από χρόνια θεωριών συνωμοσίας και σεναρίων που κυκλοφορούσαν στο Ιντερνετ, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του και κορόιδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ για την εμμονή του κατά τη διάρκεια του δείπνου για τους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά τον αγνόησε.

Ομως, σύμφωνα με το Politico, ένας σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία Ομπάμα δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Αυτές τις ερωτήσεις να τις απευθύνετε στη Βοστόνη (στο στρατηγείο του Ρόμνεϊ)".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φιάσκο οι αποκαλύψεις Ντόναλντ Τραμπ για διαζύγιο Ομπάμα

SHARE:

24Media Network