Χονγκ Κονγκ: Κρεοπώλης πέθανε από επίθεση γουρουνιού που προσπάθησε να σφάξει

Χονγκ Κονγκ: Κρεοπώλης πέθανε από επίθεση γουρουνιού που προσπάθησε να σφάξει
Γουρούνι iStock

Γουρούνι στο Χονγκ Κονγκ σκότωσε τον κρεοπώλη, λίγα λεπτά αφού το πυροβόλησε. Όπως έγινε γνωστό, το γουρούνι ανέκτησε τις αισθήσεις του και επιτέθηκε στον 61χρονο κρεοπώλη, ο οποίος και κατέληξε.

Κρεοπώλης στο Χονγκ Κονγκ έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σφάξει γουρούνι, την Παρασκευή (20/1), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο 61χρονος κρεοπώλης, ο οποίος εργαζόταν στο σφαγείο Sheung Shui Slaughterhouse στα βόρεια προάστια της πόλης, έπεσε στο έδαφος, όταν τραυματισμένο γουρούνι, κινήθηκε κατά πάνω του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN, ο κρεοπώλης ήταν έτοιμος να σκοτώσει το γουρούνι, το οποίο είχε ήδη πυροβολήσει με όπλο αναισθησίας, όταν αυτό ανέκτησε τις αισθήσεις του και έπεσε πάνω του.

Συνάδελφος του κρεοπώλη βρήκε τον 61χρονο άνδρα αναίσθητο με τον μπαλτά στο χέρι και μια πληγή στο αριστερό του πόδι, ανέφερε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα ακριβή αιτία θανάτου δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Το Τμήμα Εργασίας της πόλης δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. “Το Τμήμα Εργασίας είναι θλιμμένο από τον θάνατο του ανθρώπου και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

“Θα ολοκληρώσουμε την έρευνα το συντομότερο δυνατό για να προσδιορίσουμε την αιτία του ατυχήματος, να εξακριβώσουμε τους υπεύθυνους και να προτείνουμε μέτρα βελτίωσης. Θα κινηθούμε με βάση το νόμο, εάν αποδειχτεί οποιαδήποτε παραβίαση της νομοθεσίας για την εργασιακή ασφάλεια”, δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος.

Το Τμήμα Τροφίμων και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της πόλης, το οποίο διαχειρίζεται τα σφαγεία ζώων, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άνδρα με ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα