Γαμπρός της συμφοράς: Χτύπησε και θώπευσε σερβιτόρα στο γλέντι του γάμου του

Γαμπρός της συμφοράς: Χτύπησε και θώπευσε σερβιτόρα στο γλέντι του γάμου του
Το νεόνυμφο ζευγάρι πριν ο γαμπρός προκαλέσει χαμό instagram

Αξέχαστη θα μείνει η γαμήλια δεξίωση σε έναν 31χρονο, καθώς αντί να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου του με την σύζυγό του, βρέθηκε στο κελί.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γάμο στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, με τον γαμπρό να φροντίζει να μείνει αξέχαστο το γαμήλιο γλέντι, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές, χτύπησε μια ανήλικη σερβιτόρα και στη συνέχεια την ακολούθησε στην τουαλέτα όπου την θώπευσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Philadelphia Inquirer, ο 31χρονος Μάθιου Έιμερς αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες για το περιστατικό, που συνέβη τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης σε μία λέσχη. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο γαμπρός χτύπησε μια έφηβη σερβιτόρα και “της ζήτησε να βγουν έξω και να το κάνουν”.

Της είπε ότι μπορούν να κάνουν “οτιδήποτε θέλει”, τόνισε η κοπέλα στην αστυνομία, επισημαίνοντας ότι απέρριψε την πρότασή του. Στη συνέχεια, ο 31χρονος την ακολούθησε στις γυναικείες τουαλέτες και την θώπευσε.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα μετά από αναφορές για καυγά και βρήκε τον γαμπρό να “σπρώχνει και να χτυπάει ανθρώπους”. Όταν είδε τους αστυνομικούς, τους προκάλεσε να παλέψουν. Κατέληξε με χειροπέδες στο τμήμα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα