Χτύπησε θανάσιμα πεζό και οδηγούσε με τη σορό του καρφωμένη στο παρμπρίζ

Χτύπησε θανάσιμα πεζό και οδηγούσε με τη σορό του καρφωμένη στο παρμπρίζ

Αντιμέτωπη με τις Αρχές η οδηγός που σκότωσε πεζό με το αυτοκίνητό της και οδηγούσε για 1 χιλιόμετρο με το πτώμα του καρφωμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της (Pics + Vids)

Η 29χρονη Esteysi Sanchez  χτύπησε θανάσιμα την ώρα που οδηγούσε έναν πεζό, πράγμα που ωστόσο δεν την πτόησε, καθώς οδηγούσε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο με την σoρό του άτυχου άνδρα καρφωμένη στο παρμπρίζ της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση την αστυνομίας της Καλιφόρνια, η 29χρονη δήλωσε ότι επέστρεφε στο σπίτι της, γύρω στις 6:20 οδηγώντας στη λεωφόρο Mission, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χτύπησε έναν πεζό. 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο συνεργαζόμενο με το CNN δίκτυο, KGTV, ότι επρόκειτο για μια "τραυματική εμπειρία".

Οι αρχές επισήμαναν πως "η δύναμη της σύγκρουσης έκανε το θύμα να περάσει μέσα από το παρμπρίζ του οχήματος και να στηριχθεί στη θέση του συνοδηγού, ενώ το πόδι του ξεκόλλησε από τον κορμό του".

Χτύπησε θανάσιμα πεζό και οδηγούσε με τη σορό του καρφωμένη στο παρμπρίζ

Πράγμα που φαίνεται να μην ενόχλησε την οδηγό, που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τους φίλους και είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αφού δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία της κανονικά.

Η 29χρονη οδήγησε περίπου ένα χιλιόμετρο και σταμάτησε όταν έφτασε σε ένα αδιέξοδο δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της. Εκεί εγκατέλειψε το όχημα και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, όπου και ακινητοποιήθηκε από τις αρχές, μετά από τηλεφώνημα του συντρόφου της.

Η Sanchez παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ την ώρα της σύγκρουσης και δεν είχε αντιληφθεί τι, ακριβώς είχε συμβεί.

Πάντως, ο άτυχος άνδρας που έχασε τόσο βίαια τη ζωή τους, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη. Ενώ, η μεθυσμένη οδηγός βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες ανθρωποκτονίας.

(ΠΗΓΗ: Washingtonpost)

SHARE:

24Media Network