Δείτε τη στιγμή που κατέρρευσε η γέφυρα στο Μαϊάμι - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

This photo provided by DroneBase shows the collapsed pedestrian bridge at Florida International University in the Miami area on Thursday, March 15, 2018. (DroneBase via AP)
This photo provided by DroneBase shows the collapsed pedestrian bridge at Florida International University in the Miami area on Thursday, March 15, 2018. (DroneBase via AP) AP

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η στιγμή της κατάρρευσης πεζογέφυρας στο Μαϊάμι, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δέκα τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός από την κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μαϊάμι, σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μαϊάμι - Ντέιντ, κοντά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Οι διασώστες συνέχισαν να αναζητούν επιζώντες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας και θα αποδοθούν ευθύνες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμη και για δέκα νεκρούς.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για την τοποθέτηση της γέφυρας είχαν χρειαστεί μόλις έξι ώρες, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν είναι δοθεί ακόμη επίσημα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, όταν κατέρρευσε, η γέφυρα βάρους 950 τόνων έπεσε πάνω σε οκτώ αυτοκίνητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πανικός στο Μαϊάμι: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από κατάρρευση γέφυρας

ΗΠΑ: Κατέρρευσε γέφυρα στο Μαϊάμι

SHARE:

24Media Network