Δέκα σπίτια ανά τον κόσμο που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Δέκα σπίτια ανά τον κόσμο που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό
Πρόκειται για ένα... ανάποδο κτίσμα στο Μπίσμπιγκεν της Γερμανίας, που προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο AP

Κουραστήκατε από τα ίδια βαρετά σπίτια; Μήπως θα προτιμούσαμε μία από τις παρακάτω δημιουργίες;

Τα σπίτια των περισσότερων πόλεων -τουλάχιστον στη χώρα μας- είναι μάλλον βαρετά έως αδιάφορα. Υπάρχουν κάποιες δημιουργίες βέβαια ανα τον κόσμο που ξεπερνούν τη φαντασία!

– Clock Tower Home (Νέα Υόρκη): Κοστολογείται στα 18 εκατομμύρια δολάρια και είναι στολισμένο με τεράστιες τζαμαρίες σε σχήμα ρολογιού. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη θέα στη Νέα Υόρκη!

– Skateboard House (Καλιφόρνια): Αν είσαι άνθρωπος των extreme sports, αυτό το σπίτι είναι φτιαγμένο για ‘σένα! Το κατασκεύασε ο Pierre Andre Senizergues, πρώην πρωταθλητής στο skateboarding και ιδρυτής της εταιρίας αθλητικών ειδών Etnies, και θα το λατρέψει κάθε οπαδός του Skate!

– Hobbit House (Ουαλία): Το Hobbit House θυμίζει εικόνες από παραμύθια που μας διάβαζαν οι γιαγιάδες μας όταν ήμασταν μικροί. Κατασκευασμένο από έναν μεγάλο θαυμαστή της θρυλικής τριλογίας Lord Of the Rings, κόστισε μόλις 5.200 δολάρια, μιας και είναι δομημένο κυρίως με υλικά από τη φύση.

– Lego House (Ηνωμένο Βασίλειο): Ο James May, τηλεπαρουσιαστής στη βρετανική τηλεόραση, αγαπά τόσο πολύ τα Lego’s που κατάφερε να χτίσει ένα σπίτι γεμάτο με τα αγαπημένα τουβλάκια! Χρειάστηκε να συμβάλλουν περισσότερα από 1.000 άτομα και να χρησιμοποιηθούν 3.3 εκατομμύρια τουβλάκια Lego!

– Flintstones Home (Καλιφόρνια): Εμπνευσμένο από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες της οικογένειας Flintstone, μιας κωμωδίας από τη δεκαετία του ’60. Είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει την προϊστορική εποχή και έφτασε να πωληθεί αντί 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων!

– Upside Down House (Γερμανία): Αν ζαλίζεσαι εύκολα, καλύτερα να μην επισκεφθείς το συγκεκριμένο σπίτι! Πρόκειται για ένα… ανάποδο κτίσμα στο Μπίσμπιγκεν της Γερμανίας, που προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο καθώς είναι προσβάσιμο για το κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα