Δίδυμοι Youtubers έστησαν ψεύτικη ληστεία και αντιμετωπίζουν κανονικές κατηγορίες

Δίδυμοι Youtubers έστησαν ψεύτικη ληστεία και αντιμετωπίζουν κανονικές κατηγορίες
Ο Άλαν και ο Άλεξ, δίδυμοι Youtubers Youtube

Ο Άλαν και ο Άλεξ, δίδυμοι Youtubers, έσπειραν τον "πανικό" στην Καλιφόρνια μετά από μια σκηνοθετημένη ληστεία τράπεζας. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και είναι αντιμέτωποι με έως και 4 έτη φυλάκισης.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε δύο “αστέρια” του Youtube για παράνομη κράτηση και ένα ακόμα αδίκημα μετά από μια σκηνοθετημένη ληστεία τράπεζας. Ο Άλαν και ο Άλεξ μεταξύ άλλων απείλησαν με όπλο έναν ανυποψίαστο οδηγό Uber.

Οι 23χρονοι δίδυμοι, με σχεδόν 5.000.000 συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube έστησαν μια ψεύτικη ληστεία” τον Οκτώβριο στην πόλη του Ιρβάιν της Νότιας Καλιφόρνια .

Συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου 2019, αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων διακρίνονται οι δύο αδερφοί ντυμμένοι στα μαύρα, να βγαίνουν τρέχοντας από ένα κατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με το NBC, οι δυο τους σταμάτησαν ένα Uber, επιβιβάστηκαν και άρχισαν να παριστάνουν τους εγκληματίες. Μάλιστα, σημάδεψαν τον οδηγό με ένα ψεύτικο όπλο. Εκείνος τους ζήτησε να αποβιβαστούν, ενώ την ίδια στιγμή ένας ανυποψίαστος περαστικός που βρίσκόταν στο σημείο κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως οι δύο αδερφοί προσπαθούν να κλέψουν το όχημα, έχοντας προηγουμένως διαπράξει μια τραπεζική ληστεία.

“Οι αρχές του Ιρβάιν έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν με υψωμένο το όπλο τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο”, αναγράφεται στην κατάθεση.

Την Τετάρτη τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το κακούργημα της παράνομης κράτησης και το αδίκημα της αναφοράς ψευδούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 4 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα