Δολοφονία κόρης εκατομμυριούχου: Έκλεισε ραντεβού μέσω Tinder

Δολοφονία κόρης εκατομμυριούχου: Έκλεισε ραντεβού μέσω Tinder
H 22χρονη Grace Millane

Δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας από την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας - Φέρεται να γνώρισε τον δολοφόνο της μέσω Tinder ο οποίος οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε σήμερα ο 26χρονος νεαρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας Grace Millane, η σορός της οποίας βρέθηκε της Κυριακή στα περίχωρα του Ώκλαντ στη Νέα Ζηλανδία, όπου εκείνη βρισκόταν για διακοπές. Ο φερόμενος δολοφόνος της κόρης Βρετανού εκατομμυριούχου που έχει μεταβεί με την οικογένειά του στη Νέα Ζηλανδία, άκουσε το κατηγορητήριο και επί μιάμιση ώρα έμεινε βουβός. Μάλιστα, κατά την προσαγωγή του δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από ανθρώπους που βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο, χαρακτηριστικό της οργής που έχει προκαλέσει το έγκλημα στην τοπική κοινή γνώμη.

Νωρίτερα, δημόσια συγγνώμη προς την οικογένεια εξέφρασε με δημόσια τοποθέτησή της η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τσασίντα Άντερν, λέγοντας “Η αίσθηση θλίψης και ντροπής που συνέβη κάτι τέτοιο στην χώρα μας, ένα τόσο φιλόξενο μέρος, είναι βαθιά. Εκ μέρους της Νέας Ζηλανδίας, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια της Grace. Η κόρη σας θα έπρεπε να είναι ασφαλής εδώ και δεν ήταν. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό”.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 28χρονος άνδρας συνελήφθη λίγες ώρες αφότου η τοπική αστυνομία του Ώκλαντ ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τη δολοφονία της νεαρής τουρίστριας, η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα.

Το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί εντόπισαν την σορό της κοπέλας σε θαμνώδη περιοχή στα δυτικά προάστια της πόλης, περίπου 25χλμ από το σημείο όπου εθεάθη τελευταία φορά, συντροφιά με έναν άνδρα, την 1 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον συλληφθέντα σε λόμπι ξενοδοχείου. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή. Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής το πώς γνωρίστηκαν οι δύο νέοι, οι οποίοι φέρονται να διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο τις περασμένες εβδομάδες, όπως και το κίνητρο της δολοφονίας. Τα τοπικά ΜΜΕ πάντως, επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην έρευνα, μεταδίδουν ότι η 22χρονη γνώρισε τον δολοφόνο της μέσω Tinder.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα