Δολοφονία Πετίτο: Είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της

Δολοφονία Πετίτο: Είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της
ap/Moab Police Department

Νέα μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές του ζευγαριού, επιβεβαιώνει την έκρυθμη σχέση του θύματος με τον σύντροφό της. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στην αστυνομία, τι συνέβη στις 27 Αυγούστου.

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες ώρες της άτυχης νεαρής, δόθηκαν από ζευγάρι που έκανε διακοπές στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ και είδε την Πετίτο με τον σύντροφό της, Μπράιαν Λάντρι, σε εστιατόριο στις 27 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη μαρτυρία, πρόκειται και για την τελευταία επιβεβαιωμένη εμφάνιση της 22χρονης πριν από τον θάνατό της.

Η Νίνα Άντζελο δήλωσε την Τετάρτη (22/09), πως εκείνη και ο φίλος της, Ματ Άνγκλαντ, ήταν μάρτυρες μιας “φασαρίας”, καθώς η Πετίτο και ο σύντροφός της αποχωρούσαν από το εστιατόριο ‘The Merry Piglets Tex-Mex’, εκείνη τη μέρα.

Σύμφωνα με την Άντζελο, η Πετίτο έκλαιγε και ο σύντροφός της ήταν εμφανώς θυμωμένος, ενώ μάλιστα μπαινόβγαινε στο εστιατόριο αρκετές φορές, δείχνοντας το θυμό του ακόμα και στο προσωπικό γύρω του.

Σερβιτόρα του εστιατορίου που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, ανέφερε στις αρχές πως αναστατώθηκε και η ίδια από τον καβγά, ωστόσο δεν παρατήρησε σωματική βία, μεταξύ της Πετίτο και του Λάντρι.

Η υπεύθυνη του εστιατορίου, ανέφερε πως έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού, για το οποίο κάλεσε και το FBI. Η υπεύθυνη ωστόσο, δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της γυναίκας που ενεπλάκη στο περιστατικό κι ούτε περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας πως το εστιατόριο δεν κατέγραψε το περιστατικό.

Η οικογένεια της Πετίτο δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το άψυχο σώμα της 22χρονης εντοπίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, στο Εθνικό Πάρκο ‘Grand Teton’.

ap


Η αστυνομία της Φλόριντα, γνωστοποίησε σε πρόσφατη δήλωση, ότι η μητέρα της Πετίτο, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στις 27 Αυγούστου και ότι ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με την κόρη της. Την ίδια μέρα η Πετίτο, σταμάτησε να δημοσιεύει στα σόσιαλ μίντια στιγμές από το ταξίδι της, όπως συνήθιζε να κάνει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιατροδικαστή, η κοπέλα είναι θύμα ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως, να διευκρινιστεί περαιτέρω πως ακριβώς προήλθε ο θάνατός της.

Ο σύντροφος της Πετίτο, Λάντρι, επέστρεψε πριν από τρεις εβδομάδες στο σπίτι του στη Φλόριντα, ωστόσο δεν επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι γονείς του, δήλωσαν στις αρχές ότι έχουν να τον δουν από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Το FBI ζήτησε τη συνεργασία των πολιτών, για να εντοπιστεί ο Λάντρι. Πιο συγκεκριμένα, ζητάει πληροφορίες από οποιονδήποτε που μπορεί να είχε επαφή με την Πετίτο ή τον Λάντρι, ή από οποιονδήποτε που επισκέφθηκε το ‘Spread Creek Dispersed Camping Area’ στο Εθνικό Πάρκο ‘Bridger-Teton’, μεταξύ 27-30 Αυγούστου ή οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει το όχημά του.

ap/North Port Police Department


Οι έρευνες της αστυνομίας

Ομάδα του σερίφη της πολιτείας Σαρασότα, έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09), σε μια βαλτώδη περιοχή στη Βενετία της Φλόριντα, εκεί όπου ο Λάντρι είχε ενημερώσει τελευταία φορά τους γονείς του, πως θα πήγαινε, την προηγούμενη εβδομάδα, πριν χαθούν τα ίχνη του.

Μέρος της διαδικασίας των ερευνών, είναι μια ομάδα από 10 καταδύτες, του τμήματος ‘Sheriff’s Underwater Recovery Force’ (SURF), που απαρτίζεται από “εξειδικευμένους ειδικούς καταδύτες” οι οποίοι “καλούνται να αναζητήσουν στοιχεία για θύματα πνιγμού, για ατυχήματα στο νερό και για εγκλήματα”, όπως αναφέρει το CNN.

Σύμφωνα με τις αρχές, η τέταρτη μέρα των ερευνών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/09). “Δε βρέθηκε τίποτα. Θα επιστρέψουμε την Πέμπτη (23/09) σε παρόμοια επιχείρηση”, ανακοίνωσε στο Twitter, η αστυνομία της περιοχής.

ap/North Port Police Department

Η αναζήτηση για τον Λάντρι επικεντρώθηκε στο φυσικό καταφύγιο. Η αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ATV, σκύλους, drones, ως μέρος της τρέχουσας έρευνάς τους για τον εντοπισμό του Λάντρι. Ωστόσο, το ελώδες, άγριο τοπίο του καταφυγίου, έχει καταστήσει την αναζήτηση των αρχών, ιδιαίτερα δύσκολη.

ap/North Port Police Department


“Λάβετε υπόψη σας, το καταφύγιο Carlton είναι μια τεράστια τοποθεσία, δήλωσε η αστυνομία. “Είναι επικίνδυνο έργο για τα συνεργεία εντοπισμού, καθώς περνούν μέσα από βάλτους που έχουν προσβληθεί από αλιγάτορες και φίδια, ενώ τα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας είναι πλημμυρισμένα”.

Οι αρχές πραγματοποίησαν επίσης, έρευνα στο σπίτι της οικογένειας τη Δευτέρα (20/09), αφού έλαβαν ένταλμα έρευνας για το ακίνητο. Οι πράκτορες του FBI αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι και έψαξαν το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Το σπίτι της οικογένειας του Λάντρι ap/Phelan M. Ebenhack

Επιπλέον, οι γονείς του Λάντρι, Κρίστοφερ και Ρομπέρτα ανακρίθηκαν στο σπίτι τους από το FBI.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα