Δολοφονία Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης από το FBI για τον Μπράιαν Λάντρι

Δολοφονία Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης από το FBI για τον Μπράιαν Λάντρι
Ο σύντροφος της δολοφονημένης Πετίτο, Μπράιαν Λάντρι. AP/The Moab Police Department

Το FBI προχώρησε σε ένταλμα σύλληψης για τον Λάντρι. Ανακάλυψαν πως μεταξύ 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα που δεν του ανήκε.

Το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης για το αγόρι της δολοφονημένης Πετίτο, Μπράιαν Λάντρι, για “χρήση μη εξουσιοδοτημένων συσκευών”, ύστερα από τον θάνατό της.

Το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη (22/09) από το Αμερικανικό Περιφερειακό δικαστήριο Ουαϊόμινγκ, υποστηρίζει πως ο Λάντρι χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα μαζί με PIN, από λογαριασμό που δεν του ανήκει, στο διάστημα μεταξύ 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Λάντρι που αγνοείται από τις 14 Σεπτεμβρίου, απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές μέσω αυτής της χρεωστικής κάρτας.

“Παρόλο που το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις αρχές επιβολής νόμου, να συλλάβουν τον Λάντρι, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Πετίτο”, δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Μάικλ Σνάιντερ.

ap/North Port Police Department


Ο δικηγόρος του Λάντρι, Στιβ Μπερτολίνο, δήλωσε στο ‘Fox News’, ότι “κατάλαβε ότι το ένταλμα σύλληψης σχετιζόταν με δραστηριότητες που συνέβησαν μετά το θάνατο της Πετίτο και δεν σχετίζεται με το γεγονός του θανάτου της”.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Λάντρι, τελευταία φορά που είδαν τον Μπράιαν, ήταν όταν τους είπε ότι θα έφευγε για πεζοπορία. Εκείνη τη μέρα δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, έχουν επικεντρωθεί σε ένα φυσικό καταφύγιο έκτασης 24.000 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, στο Νορθ Πορτ, στη Φλόριντα.

ap/Amber Baesler

Στα πλαίσια της επιχείρησης που έχει στηθεί για τον εντοπισμό, η αστυνομία χρησιμοποιεί drones, σκύλους και οχήματα παντός εδάφους, ώστε να μπορέσουν να ψάξουν κάθε ελώδες σημείο του εθνικού πάρκου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το BBC, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και στο σπίτι της οικογένειας του Λάντρι. Οι ίδιοι εθεάθησαν να αφαιρούν πολλά αντικείμενα από το σπίτι, ενώ κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα