Δολοφονία-σοκ 8χρονου στη Σικελία. Κράτηση της μητέρας με κατηγορίες παιδοκτονίας

Δολοφονία-σοκ 8χρονου στη Σικελία. Κράτηση της μητέρας με κατηγορίες παιδοκτονίας

Την προσωρινή κράτηση της μητέρας του 8χρονου Αντρέα διέταξαν οι εισαγγελικές αρχές, οι οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδοκτονία και απόκρυψη πτώματος

Την προσωρινή κράτηση της μητέρας του 8χρονου Αντρέα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πριν από 9 ημέρες σε υπαίθρια περιοχή κοντά στην πόλη Ραγκούζα, διέταξαν σήμερα οι εισαγγελείς της Σικελίας

Η απόφαση των εισαγγελέων δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο, μετά από έξι ώρες που διήρκησε η ανακριτική διαδικασία. Η μητέρα, Βερόνικα Παναρέλλο, συνεχίζει πάντως να υποστηρίζει ότι είναι αθώα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι εισαγγελείς θεωρούν ότι υπάρχουν σειρά στοιχείων που ενισχύουν τις πιθανότητες ενοχής της 25χρονης μητέρας. Καταρχήν το γεγονός ότι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου οπότε και ο άτυχος Αντρέα δολοφονήθηκε, δεν τον είχε συνοδεύσει στο σχολείο, όπως είχε δηλώσει αρχικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες κυκλωμάτων ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες που δείχνουν τον Αντρέα να βγαίνει από το αυτοκίνητο της Παναρέλλο, μπροστά από το σπίτι και να επιστρέφει μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στις οκτώ το πρωί.

Παράλληλα, κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, δείχνουν το αυτοκίνητο της νεαρής μητέρας, την ημέρα της δολοφονίας, παρκαρισμένο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Αντρέα, κοντά σε έναν παλιό πέτρινο μύλο.

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες η Βερόνικα Παναρέλλο παρέδωσε στις δασκάλες του σχολείου ηλεκτρικά καλώδια ίδια με εκείνα με τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς, χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αντρέα.

«Αν όντως δολοφόνησε η Βερόνικα το παιδί μας, μένω πραγματικά άναυδος, χάνω κάθε βεβαιότητα», δήλωσε πριν λίγο ο σύζυγό της. Σύμφωνα με την κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Rai, οι εισαγγελείς είναι πεπεισμένοι ότι αυτουργός του εγκλήματος είναι η 25χρονη γυναίκα και ότι δολοφόνησε τον ίδιο της τον γιο χωρίς τη βοήθεια συνεργού.

Σε λίγες ώρες, ο δικαστής αρμόδιος για τις προκαταρκτικές έρευνες θα πρέπει να αποφασίσει αν θα επικυρώσει την κράτηση της μητέρας του Αντρέα Στιβάλ, με τις κατηγορίες παιδοκτονίας και απόκρυψης πτώματος.

SHARE:

24Media Network