Δολοφονία στο Έσσεξ: Tέσσερις ύποπτοι, μεταξύ αυτών και ένας 15χρονος

Δολοφονία στο Έσσεξ: Tέσσερις ύποπτοι, μεταξύ αυτών και ένας 15χρονος
@2021 shutterstock

Οι έρευνες για τη δολοφονία ενός άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε πάρκο του Έσσεξ, οδήγησαν τις Αρχές σε τέσσερις συλλήψεις.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Έσσεξ από το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε πάρκο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ένα περιστατικό με έναν τραυματισμένο άνδρα στο Northlands Park, του Balisdon. Μετά από έρευνα, οι Αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων είναι μια γυναίκα 42 ετών, δύο άνδρες 41 και 45 ετών και ένας νεαρός 15 ετών.

Όταν έφθασαν οι Αρχές στο σημείο, αντίκρισαν έναν άνδρα γύρω στα 40, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο στομάχι. Ο ίδιος άφησε τη τελευταία του πνοή λίγο μετά, αφότου έφθασε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως δήλωσαν οι Αρχές, σύμφωνα με τον Independent, οι υποψίες στρέφονται σε ένα πιθανώς “στοχευμένο περιστατικό” και “δεν υπάρχει κίνδυνος για τον ευρύτερο πληθυσμό”.

Ο επιθεωρητής ντετέκτιβ Kev Hughes, από τη Διεύθυνση Εγκλημάτων του Κεντ και του Έσσεξ, δήλωσε: “Καταλαβαίνω πως το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχίες στους ανθρώπους που ζουν γύρω από τη περιοχή του Northlands Park, αλλά τους διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχουν υποψίες για γενικευμένο κίνδυνο”.

“Μέχρι στιγμής τείνουμε να πιστεύουμε περισσότερο στο ενδεχόμενο πως επρόκειτο για προσχεδιασμένο έγκλημα, που αφορά μόνο όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι αξιωματικοί ενήργησαν γρήγορα και προχώρησαν σε συλλήψεις, ενώ οι έρευνές μας συνεχίζονται. Αστυνομικοί, ντετέκτιβ και ειδικοί από το εγκληματολογικό συνεχίζουν να εξετάζουν τη σκηνή του εγκλήματος και πιθανότατα να δείτε αυξημένη παρουσία των Αρχών στη περιοχή”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. “Όποιος έχει δει κάτι, ή διαθέτει κάμερες ασφαλείας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, να επικοινωνήσει με την ομάδα μου”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα