Dolores O’Riordan: Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της στο διαδίκτυο

Dolores O’Riordan: Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της στο διαδίκτυο
Dolores O'Riordan of Irish rock group "The Cranberries" perfoms at the Sant Jordi Club in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 4, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) APimages

Τα λόγια του Ole Korteskt για τον έρωτα της ζωής του

Το σπαρακτικό αντίο του συντρόφου της Dolores O’ Riordan, μετά την είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας των θρυλικών Cranberries, Ole Korteskt.  “Η φίλη, η σύντροφος, ο έρωτας της ζωής μου έφυγε” έγραψε ο Ole Koretsky στην επίσημη ιστοσελίδα των D.A.R.K. “Η καρδιά μου έχει ραγίσει και δεν διορθώνεται. Η Ντολόρες ήταν πανέμορφη. Η τέχνη της ήταν πανέμορφη. Η οικογένειά της είναι πανέμορφη”.

“Νιώθω συντετριμμένος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της” προσθέτει ο συνάδελφος στο συγκρότημα Άντι Ρουρκ. “Απόλαυσα τα χρόνια που περάσαμε μαζί και νιώθω ευλογημένος που μπορούσα να την αποκαλώ στενή φίλη” πρόσθεσε ο πρώην μπασίστας των Smiths.

Σε ηλικία 46 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή η γνωστή τραγουδίστρια Ντολόρες Ο’Ριόρνταν, φροντ-γούμαν του συγκροτήματος Cranberries, την περασμένη Δευτέρα. Τον θάνατο της O’Riordan,  ανακοίνωσε η εταιρεία που την εκπροσωπούσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα