EgyptAir: Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης

default image

Ο δεύτερος καταγραφέας της πτήσης MS804 της EgyptAir που συνετρίβη στην ανατολική Μεσόγειο έχει ανασυρθεί από τον βυθό, ανακοίνωσαν σήμερα Αιγύπτιοι ερευνητές.

Ανασύρθηκε από το βυθό ο δεύτερος καταγραφέας της μοιραίας πτήσης των Αιγυπτιακών αερογραμμών που συνετρίβη τον περασμένο μήνα ενώ εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο και όλοι τώρα περιμένουν να δώσει τις απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

 

Η αιγυπτιακή επιτροπή που ερευνά τη συντριβή τον περασμένο μήνα του αιγυπτιακού αεροσκάφους στην ανατολική Μεσόγειο έκανε την ανακοίνωση αυτή μία ημέρα μετά τον εντοπισμό του καταγραφέα συνομιλιών στον θάλαμο διακυβέρνησης, μια πολύ σημαντική πρόοδος για τους ερευνητές που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να εξηγήσουν τι προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους –επιβάτες και πλήρωμα– που επέβαιναν σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Μαίου, λίγα λεπτά αφού είχε εξέλθει από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα