Εικόνα νοσταλγίας

default image

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στην πρώτη και την τελευταία εκτόξευση του ''Ατλαντίς''. Τράβηξαν την ίδια φωτογραφία με απόσταση 30 ετών. Δείτε το αποτέλεσμα (Pic)

Το διαστημικό λεωφορείο ”Ατλαντίς” πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες το κύκνειο άσμα του. Εκτοξεύθηκε για τελευταία φορά, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις να το παρακολουθήσουν στο τελευταίο του ταξίδι.

Εκεί βρέθηκαν και οι Chris και Kenneth Bray, πατέρας και γιος. Η επίσκεψή τους δε θα ήταν αξιοσημείωτη, αν δεν είχε προηγηθεί μία ανάλογη φωτογραφία, αυτή τη φορά στο παρθενικό ταξίδι του ”Ατλαντίς”.

Είχαν τη φοβερή ιδέα να τραβήξουν την ίδια φωτογραφία, 30 χρόνια μετά. Στέκονταν στην ίδια θέση, κρατούσαν τα ίδια αντικείμενα, ακόμη φορούσαν παρόμοια ρούχα. Όλα ήταν σχεδόν ίδια, εκτός από τους δύο τους. Ο χρόνος είχε παίξει το δικό του ρόλο.

Τα τριάντα χρόνια που πέρασαν, άφησαν το σημάδι τους στα πρόσωπά τους. Η στιγμή που απαθανατίστηκε είναι συγκινητική, με τους δύο άνδρες να στέκονται δίπλα και να παρακολουθούν την εκτόξευση.

 

”Είμαστε φανατικοί της αστρονομίας και του διαστημικού προγράμματος. Βρισκόμασταν εκεί το 1981 και θεωρήσαμε σημαντικό για εμάς να κάνουμε αυτό το ταξίδι τόσα χρόνια αργότερα” δηλώνει ο Chris Bray.

”Ήταν για εμάς μία ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής στο ισχυρό μηχάνημα της NASA” δηλώνει συγκινημένος ο Kenneth Bray.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ημέρες την έχουν δει περισσότεροι από 550.000 άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα