Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη ο άνδρας με τη σημαία της Συνομοσπονδίας

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη ο άνδρας με τη σημαία της Συνομοσπονδίας
Συνελήφθη ο Kevin Seefried Twitter (DrEricDing)

Στη σύλληψη του Kevin Seefried, που εισέβαλε στο Καπιτώλιο κρατώντας τη σημαία που θεωρείται σύμβολο της δουλείας και της καταπίεσης, προχώρησε το FBI.

Το FBI προχώρησε στη σύλληψη του άντρα που είχε εισβάλει μαζί με το πλήθος στο Καπιτώλιο κρατώντας τη σημαία της Συνομοσπονδίας.

Πρόκειται για τον Kevin Seefried, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον και η φωτογραφία του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Αμερικανός οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ ταυτοποιήθηκε από τις φωτογραφίες και τις εικόνες που συλλέχθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο Κέβιν Σιφριντ που συνελήφθη ύστερα από ειδική επιχείρηση του FBI, είχε μεταφέρει τη σημαία στην Ουάσινγκτον από το σπίτι του στο Ντέλαγουερ.

Σημειώνεται πως η εν λόγω σημαία περιλαμβάνει το αμφιλεγόμενο έμβλημα (κόκκινο φόντο, μπλε σταυρό διαγώνιο, με μικρά λευκά αστέρια) που αντιπροσώπευε τις νότιες πολιτείες, οι οποίες αντιτάχθηκαν στην κατάργηση της δουλείας κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου (1861-1865).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα