Εκδίκηση: Ελάφι "ζωντάνεψε" και σκότωσε κυνηγό που μόλις το είχε πυροβολήσει

Ελάφι στο δάσος
Ελάφι στο δάσος 123RF

Ο 66χρονος πήγε να ελέγξει αν το ελάφι που πυροβόλησε, ήταν νεκρό και αυτό σηκώθηκε και του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. "Περίεργο" περιστατικό σύμφωνα με ειδικό.

Άδοξο τέλος είχε ένας κυνηγός στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, καθώς έχασε τη ζωή του όταν ελάφι, που μόλις είχε πυροβολήσει, του επιτέθηκε.

Ο 66χρονος έριξε με το όπλο του προς το ζώο και το είδε να πέφτει κάτω. Υποθέτοντας ότι ήταν νεκρό, το πλησίασε και τότε το ελάφι σηκώθηκε και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο άνδρας κατάφερε να καλέσει στο τηλέφωνο την σύζυγό του, η οποία ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο 66χρονος δεν άντεξε.

Ο Κιθ Στέφενς, μέλος της επιτροπής κυνηγιού και ψαρέματος του Αρκάνσας δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι ο θάνατος του κυνηγού είναι "ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που συνέβησαν" στην 20ετή καριέρα του. "Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινε το ελάφι στο έδαφος αλλά πήγε να ελέγξει για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρό. Και προφανώς δεν ήταν" είπε.

Ο Στέφενς επεσήμανε ότι πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα για να διευκρινιστεί το ακριβές αίτιο του θανάτου αλλά "το νοσοκομείο είπε ότι είχε αρκετές πληγές από διάτρηση".

Πηγή: 

BBC

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: