Σκωτία: Ξέμειναν με ένα “βουνό” από πασχαλινά αυγά – Ζητούν βοήθεια

Σκωτία: Ξέμειναν με ένα “βουνό” από πασχαλινά αυγά – Ζητούν βοήθεια
Σοκολατένια αυγά AP

Μια σκωτσέζικη φιλανθρωπική οργάνωση ξέμεινε με χιλιάδες σοκολατένια αυγά αφού το Lockdown την ανάγκασε να ακυρώσει τις πασχαλινές εκδηλώσεις.

Μια φιλανθρωπική οργάνωση στη Σκωτία, η National Trust for Scotland, που ασχολείται με την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας, προχώρησε σε μία απρόσμενη έκκληση. Έχοντας προετοιμαστεί από νωρίς για το φετινό “κυνήγι” πασχαλινών αυγών, λόγω του οποίου παρήγγειλε 38.000 σοκολατένια αυγά, δεν υπολόγισε τον κορονοϊό.

Εξαιτίας της πανδημίας ακυρώθηκαν όλες οι πασχαλινές εκδηλώσεις. Έτσι λοιπόν, η οργάνωση ξέμεινε έχοντας ένα “βουνό” από σοκολατένια αυγά, τα οποία μάλιστα λήγουν τον Ιούλιο, όπως γράφει το BBC. Τα μισά από αυτά, τα δώρισαν σε προσωπικό και ασθενείς στα νοσοκομεία.

Η οργάνωση απευθύνθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους χρήστες προτάσεις για τη διάθεση των υπολοίπων, προκειμένου να προλάβει να μην λήξουν.

Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να δεχθεί προτάσεις. “Ουάου, τι ανταπόκριση σε αυτή την έκκληση! Έχουμε πολλές υπέροχες προτάσεις τώρα που μας επιτρέπουν να μοιράσουμε τα υπόλοιπα αυγά. Σας ευχαριστούμε όλους”, έγραψε η οργάνωση σε νέα ανάρτηση το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα