Έκρηξη στο Παρίσι: Η Ισπανίδα που σκοτώθηκε είχε πάει για ρομαντικό διήμερο

Έκρηξη στο Παρίσι: Η Ισπανίδα που σκοτώθηκε είχε πάει για ρομαντικό διήμερο
Η Λάουρα Σανθ στο Παρίσι

Η Ισπανία Λάουρα Σανθ ήθελε να περάσει ένα ρομαντικό διήμερο στο Παρίσι μαζί με το σύντροφό της. Η μοίρα όμως της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Λάουρα Σάνθ, την Ισπανίδα τουρίστρια που βρήκε τραγικό θάνατο στην έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού το πρωί του Σαββάτου.

Η Λάουρα βρέθηκε στην πόλη του φωτός για να περάσει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με το σύντροφό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει τρεις γιους, ηλικίας 10, 5 και 3 ετών.

Για να γίνει μάλιστα το ταξίδι, οι γονείς της 38χρονης Ισπανίδας προσφέρθηκαν να κρατήσουν τα παιδιά έτσι ώστε το ζευγάρι να έχει όλο το χρόνο για ρομαντικούς περιπάτους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Λάουρα βρήκε αυτό το μικρό ξενοδοχείο δίπλα στο φούρνο στον οποίο έλαβε η χώρα η έκρηξη (μετά από διαρροή αερίου) αλλά το Παρίσι δεν μπόρεσε να το χαρεί καθώς το νήμα της ζωής της κόπηκε πρόωρα.

Η οικογένειά της θα παραλάβει τη σορό της μετά από 10 ημέρες καθώς όπως κατήγγειλε ο πατέρας της στα ισπανικά ΜΜΕ δεν υπήρξε καμία βοήθεια από την ισπανική πρεσβεία στη Γαλλία.

“Ο γαμπρός και ο γιος μου μόνοι στη Γαλλία και χωρίς να μιλούν τη γλώσσα, κάνουν ότι μπορούν. Ούτε καν στέγη μάς εξασφάλισαν, είναι σαν να λέει η Ισπανία στους Ισπανούς ότι στο εξωτερικό είναι απροστάτευτοι” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Λουίς Σανθ Γκουτιέρεθ, πατέρας της Λάουρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα