Έλον Μασκ: Απαντά στα παράπονα χρηστών του Twitter με βίντεο των Monty Python

Έλον Μασκ: Απαντά στα παράπονα χρηστών του Twitter με βίντεο των Monty Python
O Έλον Μασκ. AP PHOTO

"Πινγκ πονγκ" Έλον Μασκ με τους χρήστες του Twitter με αφορμή τη συνδρομή των 8 δολαρίων για την επαλήθευση λογαριασμών. Η "πληρωμένη" απάντηση με Monty Python και ο νέος του τίτλος στην εταιρεία.

Η απόφαση του Έλον Μασκ, που και επίσημα εδώ και μερικές ημέρες είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, να χρεώνει έναντι συνδρομής 8 δολαρίων τον μήνα τους χρήστες της πλατφόρμας ώστε να μπορούν να επαληθεύουν ως “αυθεντικό” τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις οι οποίες φυσικά φτάνουν στα αυτιά του μεγιστάνα.

Ο ίδιος ωστόσο όχι μόνο δεν πτοείται αλλά δείχνει να χλευάζει τους δυσαρεστημένους επικριτές του, καθώς τις τελευταίες ώρες επιδίδεται σε ένα συνεχές tweeting που περιλαμβάνει πέρα από ειρωνικές απαντήσεις και συγκρίσεις για το τι άλλο κοστίζει 8 δολάρια και είναι διατεθειμένος να δώσει ένας μέσος χρήστης, μέχρι ένα σπαρταριστό βίντεο των Monty Python.

Προς όλους τους δυσαρεστημένους, παρακαλώ συνεχίστε να διαμαρτύρεστε, αλλά θα κοστίσει 8 δολάρια“, έγραψε ειρωνικά σε ένα tweet του αργά την Τρίτη, ενώ σε άλλο με τη σήμανση “Spoiler Alert” έγραψε πως παίρνεις ό,τι πληρώνεις.

Ο Έλον Μασκ όμως δεν έμεινε εκεί και αφού μοιράστηκε meme όπου το περιβόητο “μπλε τικ” κοστίζει όσο ένας καφές στα Starbucks, χλεύασε τους επικριτές του με ένα βίντεο της σατιρικής ομάδας των Monty Python, όπου ένας πελάτης πληρώνει για… πέντε λεπτά παραπόνων!

“Για να είμαι ειλικρινής, έκλεψα εντελώς την ιδέα για χρεώση προσβολών και παραπόνων από τους Monty Python”, σημείωσε δηκτικά ο Έλον Μασκ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αλλάξει τον τίτλο του σε “Twitter Complaint Hotline Operator (Χειριστής τηλεφωνικής γραμμής καταγγελιών Twitter)”, αστειευόμενος για τα παράπονα που δέχεται τις τελευταίες ημέρες, ενώ μετονόμασε την τοποθεσία του “Twitter HQ” σε “Hell (Κόλαση)”.

Elon Musk Instagram@elonmusk

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα