Εντοπίστηκε δάσος με δενδρύλλια κάνναβης σε κοσμοπολίτικο προάστιο του Λονδίνου

Εντοπίστηκε δάσος με δενδρύλλια κάνναβης σε κοσμοπολίτικο προάστιο του Λονδίνου

Σε δάσος κάνναβης είχε μετατραπεί κοσμοπολίτικο προάστιο του Λονδίνου, με τους δράστες να αναζητούνται, ενώ περισσότερα από 150 δενδρύλλια κατασχέθηκαν από την αστυνομία (Pics)

Φαίνεται πως οι δράστες που αποφάσισαν να μετατρέψουν γνωστό προάστιο του Λονδίνου σε δάσος κάνναβης σκέφτηκαν πως ήταν η πιο ασφαλής τοποθεσία για την παράνομη επιχείρησή τους, αφού η αστυνομία δεν θα υποπτεύονταν ποτέ ότι γόνοι πλούσιων οικογενειών, με κύρος θα ασχολούνταν ποτέ με ναρκωτικά.

Εντοπίστηκε δάσος με δενδρύλλια κάνναβης σε κοσμοπολίτικο προάστιο του Λονδίνου

Έτσι, όταν η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες για μερικά δενδρύλλια κάνναβης σε το πλούσιο προάστιο του Λονδίνου, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δάσος κάνναβης. Η αστυνομία τονίζει στις αναφορές τις ότι εντοπίστηκε μια έκταση στην περιοχή του Kingston, όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με δενδρύλλια που το ύψος τους ξεπερνούσε τα 2 μέτρα.

Οι αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους υπευθύνους για την παραγωγή και τη φύλαξη του δάσους ανέβασαν ορισμένες από τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο διαδίκτυο, συνοδευόμενες από τη λεζάντα "Αυτά δεν είναι χριστουγεννιάτικα δέντρα".

Ο διοικητής της αστυνομίας δήλωσε πως "Φαινόταν λες και ήταν μια έκταση με χριστουγεννιάτικα δέντρα, όταν πλησιάζαμε εντοπίσαμε τα δέντρα. Οι υπεύθυνοι για το δάσος φαίνεται να επέλεξαν πολύ προσεκτικά την τοποθεσία, καθώς ο μόνος τρόπος για να την προσεγγίσεις είναι το περπάτημα".

Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ενώ οι δράστες αναζητούνται ακόμα.

(Πηγή: TheIndependent)

SHARE:

24Media Network