Επέστρεψε στη Βενεζουέλα ο Ούγκο Τσάβες

default image

Επιστροφή στη Βενεζουέλα για τον πρόεδρο της Βενεζουέλας. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες επέστρεψε στη χώρα του ύστερα από θεραπεία για τον καρκίνο στην οποία υποβλήθηκε στην Κούβα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα μέσω Twitter ο ίδιος.

Ο 58χρονος ηγέτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας έξι ωρών στην Κούβα, στις 11 Δεκεμβρίου. Οι φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή είναι η πρώτη απόδειξη ότι βρίσκεται στη ζωή.

“Φθάσαμε ξανά στην πατρίδα μας την Βενεζουέλα. Σε ευχαριστώ, θεέ μου. Σε ευχαριστώ, αγαπημένε μου λαέ. Θα συνεχίσουμε την θεραπεία εδώ”, έγραψε ο Τσάβες στο Twitter.

Ο Τσάβες υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις για μία αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου από τα μέσα του 2011.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να αναπνέει μέσω τραχειοτομής. Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και χαμογελαστός και δίπλα του βρίσκονταν οι κόρες του Μαρία και Ρόζα Βιρτζίνια. Σε μία από αυτές ο Τσάβες φαίνεται να διαβάζει την εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας Granma.

“Σε ευχαριστώ Φιντέλ, Ραούλ και Κουβανοί”, έγραψε ο Τσάβες αναφερόμενος στον κουβανό ηγέτη Ραούλ και τον αδελφό του Φιντέλ.

Και πρόσθεσε: “Εξακολουθώ να κρατιέμαι από τον Χριστό και να εμπιστεύομαι τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μου. Νίκη για πάντα! Θα ζήσουμε και θα νικήσουμε!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα