Επέστρεψε βιντεοκασέτα με 21 χρόνια καθυστέρηση και της άσκησαν ποινική δίωξη

Επέστρεψε βιντεοκασέτα με 21 χρόνια καθυστέρηση και της άσκησαν ποινική δίωξη

Γυναίκα στην Οκλαχόμα όταν βρέθηκε στο δημαρχείο για μια υπόθεση ρουτίνας, έμαθε ότι διώκεται ποινικά για την καθυστέρηση της επιστροφής μιας κασέτας. Η ποινή που αντιμετωπίζει.

Το 2000, η Κάρον ΜακΜπράιντ είχε δώσει την κάρτα του βίντεοκλάμπ της γειτονιάς της στον τότε σύντροφο της. Εκείνος είχε νοικιάσει μια κασέτα με επεισόδια της σειράς ‘Σαμπρίνα: Η Έφηβη Μάγισσα’. Σήμερα, 21 χρόνια μετά, η ΜακΜπράιντ έμαθε πως η πολιτεία του Τέξας της έχει ασκήσει ποινική δίωξη με το αδίκημα της υπεξαιρεσης, για την μη επιστροφή της κασέτας.

Η Τεξανή γυναίκα δήλωσε πως έμαθε για το περιστατικό όταν βρέθηκε σε μια δημοτική υπηρεσία της περιοχής της, με σκοπό να τακτοποιήσει εκκρεμότητες σχετικά με την άδεια γάμου της. Τότε ανακάλυψε και μια εκκρεμότητα που όπως η ίδια ισχυρίζεται, δεν γνώριζε. Σε δήλωση της εξήγησε πως τη συγκεκριμένη κασέτα την είχε αγοράσει ένας νεαρός άντρας με τον οποίο δεν έχουν επαφή εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης περιέγραψε πως ο τότε σύντροφος της είχε δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο και είχε νοικιάσει την κασέτα για τα παιδιά του, εκείνη δεν την είδε ποτέ.

Αν και το βίντεοκλαμπ που έγινε η συναλλαγή, έχει κλείσει από το 2008, η κατηγορία – και το ένταλμα σύλληψης- προς την Κάρον Μακμπράιντ παραμένουν σε ισχή. Η ίδια επέστρεψε την κασέτα στις αστυνομικές αρχές και γέλασε με την τραγική τύχη της λέγοντας: “είμαι μια κοινή εγκληματίας, επειδή άργησα να επιστρέψω μια κασέτα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα