Επί ελληνικού εδάφους ο Γάλλος πρωθυπουργός

default image

Συναντήσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα, στο πρόγραμμα του Μανουέλ Βαλς. Kατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (Vid)

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, συνοδευόμενος από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χαρλέμ Ντεζίρ.

Ο Βαλς έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης, με το αεροσκάφος της Γαλλικής Δημοκρατίας, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετέβη στην πλατεία Συντάγματος, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 11.00 της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος ομόλογος του θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Ακολούθως οι κ.κ. Τσίπρας και Βαλς θα προβούν σε δηλώσεις.

Λόγω της επίσκεψης του Γάλλου πρωθυπουργού ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18:00 και οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα ανοίξει και πάλι με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα