Επίθεση στο Λονδίνο: Αστυνομικός ζητάει εκκένωση μαγαζιού – “Σε 30′ για να φάει ο κόσμος”

Επίθεση στο Λονδίνο: Αστυνομικός ζητάει εκκένωση μαγαζιού – “Σε 30′ για να φάει ο κόσμος”
Η στιγμή που ο αστυνομικός ενημερώνει τους θαμώνες του καταστήματος για την τρομοκρατική επίθεση twitter

Χωρίς λόγια η απάντηση μιας γυναίκας, μέλος του προσωπικού καταστήματος λίγα μέτρα από το σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στο νότιο Λονδίνο.

Αίσθηση προκαλεί βίντεο από κατάστημα στην περιοχή Στρίθαμ στο νότιο Λονδίνο λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε ο 19χρονος Σουντές Αμάν, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

Σε αυτό φαίνεται αστυνομικός να μπαίνει σε μαγαζί εστίασης κοντά στο σημείο της επίθεσης και να ζητάει από τους θαμώνες να φύγουν από τον χώρο. “Συγγνώμη παιδιά. Πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενώσουμε τον χώρο. Έγινε τρομοκρατικό χτύπημα λίγο πιο πέρα” λέει, με μια γυναίκα, που εκτιμάται ότι είναι μέλος του προσωπικού να απαντά: “Δώσε μας μισή ώρα για να φάει ο κόσμος”.

Σε αυτό το σημείο ο αστυνομικός χάνει την ψυχραιμία του, ξεκαθαρίζοντας: “Κυρία, ένας τρομοκράτης σκοτώθηκε από πυρά λίγο πιο κάτω, βρήκαν ένα πιθανό γιλέκο αυτοκτονίας, το οποίο είναι βόμβα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε και να μείνετε ανοιχτοί μισή ώρα και θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο αυτές τις ζωές, τότε  ελεύθερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα