Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: Ο Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αυτόπτης μάρτυρας – “Τον πυροβόλησαν μπροστά μου”

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: Ο Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αυτόπτης μάρτυρας – “Τον πυροβόλησαν μπροστά μου”
Επίθεση στη Γαλλία TWITTER / PRINTSCREEN

Ένας άνδρας μαχαίρωσε τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες στο πάρκο Ανεσί σε μία σοκαριστική επίθεση, με τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου, Αντονί Λε Ταλέκ να είναι παρόντας στο σημείο.

Σοκ προκάλεσε η επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο της πόλης Ανεσί στη Γαλλία την Πέμπτη (8/6). Ένας άνδρας μαχαίρωσε τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες, προτού συλληφθεί από τις Αρχές.

Στο σημείο μάλιστα βρισκόταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, της Σεντ Ετιέν και της Λίβερπουλ, Αντονί Λε Ταλέκ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το SPORT24, με stories στο Instagram περιέγραψε το σκηνικό αναφέροντας πως η αστυνομία πυροβόλησε τον δράση μπροστά του.

“Έτρεχα στη λίμνη και ξαφνικά βλέπω ανθρώπους να τρέχουν στην αντίθετη κατεύθυνση από τη δική μας. Ρώτησα τι γίνεται και μία μαμά που είπε ‘τρέξε υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες στην λίμνη, μαχαίρωσε παιδιά, τρέξε’. Εξεπλάγην και για την ακρίβεια, είδα τον τύπο να έρχεται πάνω μου. Είδα την αστυνομία περίπου 5-10 μέτρα πίσω του.

Φώναξα στην αστυνομία, πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον. Μαχαιρώνει τους πάντες. Επιτέθηκε μία, δύο φορές στον ηλικιωμένο και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν.

Τον πυροβόλησαν μπροστά μου και έπεσε στο έδαφος, αλλά ο ηλικιωμένος ήταν ήδη μαχαιρωμένος. Συνέχισα να τρέχω και είδα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, ήταν τόσο λυπηρό” ανέφερε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα