Επίθεση με τσεκούρι: Σημαία του Ισλαμικού Κράτους στο δωμάτιο του δράστη

default image

Σοκ από την επίθεση με μαχαίρι και Τσεκούρι σε γερμανικό τρένο. Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται με βαριά τραύματα. Νεκρός ο 17χρονος δράστης (Pics +Vid)

Σημαία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρέθηκε στο δωμάτιο του 17χρονου Αφγανού πρόσφυγα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τσεκούρι τραυματίζοντας τέσσερα άτομα χθες στο βράδυ σε γερμανικό τρένο, κοντά στο Βίρτσμπουργκ στην Βαυαρία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιόακιμ Χέρμαν.

 

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο δωμάτιο όπου ζούσε βρέθηκε αυτοσχέδια σημαία του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF ο βαυαρός υπουργός προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με μαρτυρία, ο νεαρός φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» την ώρα της επίθεσης.

 

Ο 17χρονος Αφγανός που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει στη Γερμανία ασυνόδευτος, επιτέθηκε συνολικά σε 21 άτομα πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο. Περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ το γεγονός πως βρέθηκε σημαία του Ισλαμικού κράτους στο δωμάτιο του ίσως φανερώνει τα κίνητρα του. 

 

Τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής  Βίρτσμπουργκ-Όξενφουρτ έχουν διακοπεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ακόμη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

(Πηγή ΑΠΕ, Φωτογραφίες DailyMail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα