Επίθεση στις Βρυξέλλες: Οι παίκτες της Σουηδίας αρνήθηκαν να βγουν στο γήπεδο – Οριστική διακοπή

Διαβάζεται σε 1'
Φίλαθλοι της Σουηδίας, στο παιχνίδι με το Βέλγιο
Φίλαθλοι της Σουηδίας, στο παιχνίδι με το Βέλγιο Associated Press

Οι παίκτες της Σουηδίας αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του “Κινγκ Ρουά Μποντουέν” για το 2ο μέρος του αγώνα με το Βέλγιο, όταν ενημερώθηκαν για τους φόνους δύο ατόμων που φορούσαν φανέλες της εθνικής ομάδας τους στις Βρυξέλλες.

Διακόπηκε το παιχνίδι του Βελγίου με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2024, ύστερα από τη δολοφονία δύο ατόμων που φορούσαν φανέλα των Σκανδιναβών στις Βρυξέλλες πριν από τη σέντρα.

Όπως αναφέρει το SPORT24, οι ποδοσφαιριστές των Σουηδών ενημερώθηκαν για το περιστατικό στην ανάπαυλα και αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του “Κινγκ Ρουά Μποντουέν” για το 2ο μέρος.

Επίθεση με δύο νεκρούς στις Βρυξέλλες
Επίθεση με δύο νεκρούς στις Βρυξέλλες Associated Press

Ο δράστης της δολοφονίας κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και ύστερα από σύσκεψη των ανθρώπων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Σουηδίας αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν τον αγώνα.

Στη συνέχεια, με ανακοίνωσή της, η UEFA ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σουηδία διακόπτεται οριστικά.

Σε βίντεο από το γήπεδο, Βέλγοι φίλαθλοι εκφράζουν μέσω συνθημάτων τη συμπαράστασή τους προς τους Σουηδούς μετά το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα