Επιτίθεστε στους Έλληνες, αλλά τους πουλάτε υποβρύχια

Επιτίθεστε στους Έλληνες, αλλά τους πουλάτε υποβρύχια

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αρμάν ντε Ντεκέρ σε βελγικό περιοδικό. Βλέπει Εμφύλιο στη χώρα μας (Pic)

Υπέρ των Ελλήνων τάχθηκε σε συνέντευξή του σε βελγικό εβδομαδιαίο περιοδικό ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας, Αρμάν ντε Ντεκέρ τονίζοντας ότι τα όσα επιβάλλονται στην χώρα μας ταπεινώνουν τους Έλληνες, βυθίζοντάς τους στην απόγνωση και την ύφεση.

Ο ίδιος δεν παραλείπει να θυμίσει ότι η Γερμανία μπορεί είναι ιδιαιτέρως επιθετική απέναντι στην Ελλάδα, αλλά είναι εκείνη που πούλησε πέντε υποβρύχια στους Έλληνες.

"Οι όροι που επιβάλλονται ταπεινώνουν βαθύτατα τους Έλληνες και τους βυθίζουν στην ύφεση, τον πόνο και την απελπισία", λέει σε συνέντευξή του στο Vif ο Αρμάν ντε Ντεκέρ, μέλος του Μεταρρυθμιστικού Κινήματος (MR), εξαπολύοντας επίθεση στην Γερμανία, που είναι όπως σημειώνει, ο ιθύνων νους πίσω από τα πολύ σκληρά μέτρα.

"Η Γερμανία είναι επίσης η χώρα που τα τελευταία τρία χρόνια έχει πουλήσει πέντε ελαττωματικά υποβρύχια στην Ελλάδα" υπογραμμίζει ο Ντεκέρ.

Ο ίδιος σε δραματικούς τόνους συμπληρώνει ότι "η Ε.Ε. θα μπορούσε να συνδράμει στο να αποφευχθεί αυτή η άχρηστη δαπάνη, παρέχοντας εγγυήσεις για την προστασία της χώρας".

Επιτίθεστε στους Έλληνες, αλλά τους πουλάτε υποβρύχια

"Το πιο απίστευτο απ' όλα είναι ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να ασκούν πίεση στην Ελλάδα, να την ταπεινώνουν και να καταστρέφουν την οικονομία της. Είναι απαράδεκτο", λέει ο Βέλγος πολιτικός, τονίζοντας:

"Όλοι ξέρουμε τι υπέστη η Ελλάδα από την Γερμανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Το γεγονός ότι οι Γερμανοί που άφησαν τερατώδη μνημεία στην Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο φέρονται τόσο εγωιστικά, με απογοητεύει πολύ. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η διαχείριση υπήρξε απίστευτη, γνωρίζουν τους υπεύθυνους που τους έφεραν σ' αυτή την κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να τους εξολοθρεύσουμε μέχρι τον τελευταίο", δηλώνει ο Ντεκέρ.

Τέλος, ο Βέλγος πολιτικός, εκτιμά ότι ακόμη και με τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν από τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο την επομένη των εκλογών. "Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του Εμφυλίου", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διεθνής Πολιτική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Handelsblatt: Τόσο καλός πελάτης όσο η Ελλάδα δε βρίσκεται

SHARE:

24Media Network