Ξανά εριστικός ο Ερντογάν: Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα, και στρατιωτικά αν χρειαστεί

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Για μία ακόμη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσιάστηκε εριστικός λέγοντας ότι είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα στη Λιβύη.

Το λέει σχεδόν κάθε μέρα και το λέει σ' όλους τους τόνους. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει και στρατιωτικά μέσα "έως να αναγνωριστούν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο".

Το ίδιο έπραξε και το Σάββατο μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη. "Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα, πολιτικά, διπλωματικά αλλά και στρατιωτικά στη Συρία, στη Μεσόγειο και στη Λιβύη"τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

ADVERTISING

Συνεχίζοντας σημείωσε "Η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι παρούσα στη Λιβύη μέχρι να αναγνωριστούν τα δικαιώματά της στη Μεσόγειο αλλά και η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης με την οποία μας ενώνουν σχέσεις αδελφοσύνης εδώ και 500 χρόνια".

Ο Τούρκος πρόεδρος τέλος δεν παρέλειψε να κριτικάρει και την τουρκική αντιπολίτευση και ιδιαίτερα το κεμαλικό κόμμα (CHP) που αμφισβητεί τις επιλογές του στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και ιδιαίτερα στα θέματα της Λιβύης και της Συρίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε στη Βουλή το ψήφισμα για αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη κάτι που ενόχλησε τον Ερντογάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ερντογάν, Τουρκία, Λιβύη
SHARE:

24Media Network