Ερντογάν προς τρομοκράτες: Δεν θα υποχωρήσουμε. Θα συσπειρωθούμε περισσότερο

default image

Λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ότι η Τουρκία θα αγωνιστεί μέχρι τέλους κατά των τρομοκρατών. “Καθήκον μας να απαντήσουμε με αποφασιστικότητα” είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι το τέλος εναντίον των κάθε μορφής επιθέσεων από τρομοκρατικές οργανώσεις, μετά τον φόνο 39 ανθρώπων από ένοπλο σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

«Ως έθνος, θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους εναντίον όχι μόνο των ένοπλων επιθέσεων τρομοκρατικών οργανώσεων και των δυνάμεων που βρίσκονται πίσω τους, αλλά επίσης εναντίον των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιθέσεών τους», αναφέρει ο Ερντογάν σε γραπτή δήλωσή του.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να καταστρέψουν το ηθικό του λαού μας και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας με αποτρόπαιες επιθέσεις που στοχοθετούν αμάχους … Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως έθνος, θα συσπειρωθούμε περισσότερο και δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ σε τέτοια βρώμικα παιγνίδια», δήλωσε.

Πούτιν: Καθήκον μας να απαντήσουμε με αποφασιστικότητα

“Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα πιο κυνικό έγκλημα από τη δολοφονία αθώων πολιτών την ώρα που γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά. Αλλά οι τρομοκράτες είναι απολύτως ξένο προς την έννοια της ανθρώπινης ηθικής” δήλωσε από την πλευρά του ο Ρώσος πρόεδρος και κατέληξε λέγοντας: “Κοινό μας καθήκον να απαντήσουμε με αποφασιστικότητα στην τρομοκρατική επίθεση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα