Ερντογάν εκτός ορίων: Ζωντανή σύνδεση σε ομιλία του με φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο

Ερντογάν εκτός ορίων: Ζωντανή σύνδεση σε ομιλία του με φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν AP

Με την φρεγάτα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει  τα τουρκικά γεωτρύπανα συνδέθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Δεν σταμάτησα όμως μόνο εκεί.

Επίδειξη δύναμης από το Ερντογάν, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του, συνδέθηκε τόσο με την φρεγάτα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει  τα τουρκικά γεωτρύπανα, όσο και με ιπτάμενο σε βάση των F-16, όσο και με τον στρατό στην Συρία.

@twitter

 

Όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση με τον ίδιο να λέει ότι “σε αυτά τα εδάφη (στην ανατολική Μεσόγειο) εμείς έχουμε δικαιώματα, έχουμε δικαιώματα στις θάλασσες. Δεν έχουμε δουλειά εμείς εκεί που δεν έχουμε δικαιώματα”.

@twitter

 

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι έχει λήξει και η προθεσμία των 120 ωρών με τις ΗΠΑ και των 150 με τη Ρωσία. “Αύριο θα κάνουμε συνομιλίες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος χωρίς να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η επιχείρηση στη Συρία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε ζωντανή σύνδεση και με το Ρασουλάιν της Συρίας.

@twitter

 

Ανέφερε επίσης πως “η ισχύς και η αποφασιστική στάση του έθνους μας, είναι εκείνη που δεν επιτρέπει στις τρομοκρατικές οργανώσεις να πετύχουν τους στόχους της στην Τουρκία, παρά τη μεγάλη υποστήριξη που έχουν», είπε σχετικά με τη Συρία και συμπλήρωσε ότι «εκεί που οι άλλοι βλέπουν τα πετρέλαια και τη συγκέντρωση δύναμης και όχι τους ανθρώπους, εμείς βλέπουμε τους αδερφούς μας και είμαστε η μόνη χώρα που το κάνουμε αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα