Ερντογάν: Ετοιμάζει σόου στα κατεχόμενα – Θα κάνει εγκαίνια σε παράνομο αεροδρόμιο

Ερντογάν: Ετοιμάζει σόου στα κατεχόμενα – Θα κάνει εγκαίνια σε παράνομο αεροδρόμιο
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2023 AP

Επίσκεψη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, για τα εγκαίνια ενός έργου που δεν έχει καν ολοκληρωθεί, φέρεται να προγραμματίζει ο Ερντογάν λίγο πριν στηθούν οι κάλπες στην Τουρκία.

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, όσο η Τουρκία πλησιάζει προς τις εκλογές της 14ης Μαΐου, εντάσσει όλο και περισσότερα επικοινωνιακά σόου όπως αυτό που φέρεται να ετοιμάζει για τις 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Kibris postasi, ο Τούρκος πρόεδρος σχεδιάζει να βρεθεί στα κατεχόμενα την επόμενη εβδομάδα, για τα εγκαίνια του νέου τερματικού σταθμού στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που αναφέρεται στην έναρξη λειτουργίας νέας πτέρυγας του αεροδρομίου, ο Ερντογάν θέλει να εγκαινιάσει τον σταθμό, παρά το γεγονός βέβαια ότι το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί!

Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή εφημερίδα, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις εμπλεκομένων πλευρών, σημειώνει πως τεχνικά ούτε ο τερματικός σταθμός, ούτε ο νέος αεροδιάδρομος είναι έτοιμοι, όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αποκαλούμενους αξιωματούχους” του ψευδοκράτους. Επιπλέον, η εκπαίδευση του απαιτούμενου για το έργο προσωπικού, δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 του τρέχοντος μηνός.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η είδηση ότι ο νέος τερματικός μπορεί να ανοίξει χωρίς να είναι έτοιμος, προκαλεί ανησυχία στον τουριστικό τομέα γιατί κάτι τέτοιο ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα στις αφίξεις πτήσεων κατά την διάρκεια του μπαϊραμιού που ακολουθεί τον μήνα του Ραμαζανιού. “Τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες δηλώνουν επίσης ότι αν το άνοιγμα γίνει αυτή την ημερομηνία θα αντιμετωπίσουν μεγάλο λειτουργικό κίνδυνο”, αναφέρεται σχετικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα εγκαίνια επρόκειτο να γίνουν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και διάφορες ημερομηνίες είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς να έχει γίνει κατορθωτό να τελεστούν μέχρι στιγμής.

Φαίνεται, λοιπόν, πως πρόκειται για ακόμα ένα νέο επικοινωνιακό σόου του Τούρκου προέδρου, με την επίσκεψή του να γίνεται καθαρά για λόγους επίδειξης και προεκλογικής προώθησης, πράγμα που επισημαίνει και στον τίτλο του το δημοσίευμα, από τη στιγμή που το έργο δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένο και έτοιμο προς λειτουργία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα